FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - GAZ METAN 4-3

Edi Iordănescu, dezamăgit după victoria echipei sale: "Nu mă pot bucura, avem probleme mari"

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 februarie 2018 22:43

Edward Iordănescu, antrenorul Astrei, s-a arătat dezamăgit de faptul că echipa sa a primit 3 goluri din faze fixe în meciul câștigat cu Gaz Metan, scor 4-3.

"M-am temut de acest meci, pentru că am văzut o schimbare importantă la Gaz Metan. E o echipă mult schimbată în bine față de tur. Au pierdut talie și gabarit, dar au câștigat la calitate. Azi s-au întâlnit două echipe, Gazul fără niciun pic de presiune, iar noi cu o presiune fantastică.

Nu pot să mă bucur după această victorie. Pentru mine e o dezamăgire că avem probleme la fazele fixe. Doresc să fim mai puternici din punct de vedere mental. Am avut momente când puteam închide jocul și n-am știut s-o facem. Au fost foarte multe greșeli. Mă deranjează că am primit 3 goluri acasă din faze fixe. Până la urmă îmi felicit băieții pentru că au dus echipa acolo unde e acum după 24 de etape", a declarat Edward Iordănescu la TV Telekom Sport.

Vezi VIDEO cu toate cele 7 goluri!

Ce a declarat Cristi Pustai

"Am avut 20 de ocazii cu FCSB și Poli Timișoara și am luat 0 puncte. Dar îmbucurător e jocul nostru. Suntem pe drumul cel bun. Am avut un joc consistent. Au venit jucători noi și se vede asta. Avem altă calitate. Va trebui să obținem prima victorie din acest an. Azi am făcut greșeli copilărești știind că Astra e echipă de contraatac. Am făcut prea multe greșeli", a declarat Cristi Pustai pentru sursa citată.

MECIURILE ETAPEI A 24-A

Vineri: ACS Poli - Voluntari 2-3 Detalii AICI, Astra - Gaz Metan 4-3 / Sâmbătă: 18:00 Juventus - Viitorul / 20:45 FCSB - CFR, Duminică: 20:45 Craiova - Sepsi, Luni: 19:00 Iași - Botoșani / 20:45 Chiajna - Dinamo

clasament liga 1

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
1224646294236942
Adrian Dancu  •  10 Februarie 2018, 16:24

*** Gheorghe Dinu s-a saturat de Gazu in liga 1. Pe el mai mult il "incurca". Pentru *** asta ar trebui sa joace doar echipele din jurul Bucurestiului , cele mai multe fara infrastructura , sustinute de primarii P.S.D. . Cu ce te incurca echipa asta tovarase DINU ? La cat de nenorocit esti cred ca esti frustrat ca n-ai prins si tu un loc la TRANSGAZ sau ROMGAZ , sa mai *** si de acolo cate ceva asa cum esti obisnuit. Nu-i nimic , *** , un orasel de vreo 55.000 de locuitori , asa temeinic , TOTI !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tandd
tandd  •  10 Februarie 2018, 15:09

cum adica 80% calificata astra daca mai are meci cu cluj si dinamo acasa?daca pierde la dinamo eu zic ca nu se califica in playoff

minell73
minell73  •  10 Februarie 2018, 12:09

Cred ca toți ăștia care comentați aiurea la adresa lui Iordănescu, sunteți Dinamo iști. Altfel nu îmi explic de ce va doare asa de tare de Astra? E greu cu întratul în play-off.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează