FOTBAL  »  Superliga  »  ROMÂNIA

Edi Iordănescu e categoric: "Îmi doresc să am o discuție cu Șumudică" » De ce n-a ajuns la FCSB

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 mai 2017 20:08

Edi Iordănescu se află în negocieri avansate cu Astra și spune că înainte de a accepta oferta giurgiuvenilor vrea să aibă o discuție cu Marius Șumudică.

"Îmi doresc ca în următoarea săptămână să iau o decizie în ceea ce privește viitorul meu. În legătură cu Astra e foarte important ca ei să-și clarifice lucrurile. Nu ascund că a fost o discuție în care am înțeles cam ce tip de proiect va începe acolo. Va fi o reconstrucție cu salarii mici și jucători tineri. Îmi doresc să mă bat pentru trofee dacă rămân în România.

Proiectul Astrei sună sănătos, dar e prematur să vorbim. Vor mai fi ceva discuții. Eu îmi doresc să am o discuție cu Marius Șumudică. N-am vorbit până acum cu el și nici nu cred că era normal. La orice club m-aș angrena, ar fi un insucces să nu intru în play-off. În toată perioada asta eu am avut discuții și în străinătate și am în continuare", a declarat Edi Iordănescu la TV Digi Sport.

de ce a refuzat  FCSB

Edi Iordănescu putea ajunge și la FCSB înaintea numirii lui Nicolae Dică în locul lui Laurențiu Reghecampf, însă fostul tehnician al Pandurilor spune că n-ar putea colabora cu patronul roș-albaștrilor.

"Eu țin foarte mult la autoritatea mea și la rolul meu de antrenor. Ca orice patron de club e normal să spună cum vede lucrurile, dar când te așezi la masa negocierilor îi spui din start că nu accepți asta. 

Gigi mi-a spus personal în față că atâta vreme cât nu trec pe la Steaua nu voi ajunge niciodată în străinătate", a adăugat Iordănescu Jr..

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
toni_fcsb
toni_fcsb  •  01 Iunie 2017, 13:54
Postat de cneius pe 01 Iunie 2017, 07:23

Prost Niculae de la Astra ! A avut echipa buna, a obtinut si un bun coeficient UEFA iar el alege sa distruga tot ?!

Tu si restul care ganditi asa incercati sa intelegeti un lucru. Niculae are conturile blocate. Statul i-a confiscat o parte din avere dupa ce a luat sentinta cu executare, iar afacerile lui sunt pe cale sa se stopeze definitiv. Astfel nu mai are de unde scoate bani pentru sustinerea clubului. Si asa e mare lucru ca nu a tras obloanele si e de respectat faptul ca inca mentine Astra pe linia de plutire. Faptul ca vrea sa o restructureze denota faptul ca inca e pasionat de fotbal si inca tine la acest club. Lucru pe care nu il vezi la oricine (vezi Bucsaru, Adamescu, si ratatii care au distrus Rapidul).

xhrz
xhrz  •  01 Iunie 2017, 08:31
Postat de cneius pe 01 Iunie 2017, 07:23

Prost Niculae de la Astra ! A avut echipa buna, a obtinut si un bun coeficient UEFA iar el alege sa distruga tot ?!

Ca orice patron serios din fotbalul românesc, a fost condamnat la închisoare și de acolo merg mai greu lucrurile :-)

cneius
cneius  •  01 Iunie 2017, 07:23

Prost Niculae de la Astra ! A avut echipa buna, a obtinut si un bun coeficient UEFA iar el alege sa distruga tot ?!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close