FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Edi Iordănescu îi răspunde lui Reghecampf: "Probabil visează urât seara"

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 aprilie 2016 09:15

Antrenorul echipei Pandurii Târgu-Jiu, Edward Iordănescu, a răspuns acuzațiilor lansate de Laurențiu Reghecampf la finalul meciului câștigat de Steaua în fața Viitorului (3-0).

Antrenorul Stelei a susținut că tehnicianul gorjenilor nu a fost sancționat pentru că a vorbit cu jucătorii la pauză, deși era suspendat.

"Probabil visează urât seara cu E. Iordanescu și Pandurii. Vreau să cred că la baza declarațiilor lui de după jocul cu Viitorul, stă un joc, altfel încep să cred că trăiește într-o lume paralelă pentru că afirmațiile lui nu pot să le cataloghez decât ca niște inepții.

Eu îi propun să ne respectăm mai mult, să ne vedem fiecare de munca lui și să nu uite că ar trebui să fie mai recunoscător ''Pandurilor'', pentru că dacă nu era Pandurii, Astra era de mult campioană. Pandurii a jucat de trei ori cu Astra în acest sezon, adică au fost puse în joc nouă puncte, din care Astra a caștigat doar două. Au fost două egaluri și o victorie pentru Pandurii!! Și mă opresc aici pentru că educația m-ar condamna dacș aș continua", a scris Edi iordănescu pe facebook.

Postarea integrală:

"Știți foarte bine că Edi Iordănescu dădea indicații echipei când era suspendat și văd că nimeni nu se sesizează. Suntem vânați! Edi a greșit foarte grav și nimeni nu se sesizează"Laurențiu Reghecampf

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
1019483744751879
Fota Eugen  •  24 Aprilie 2016, 15:30

Bai ***, tu nu stii ca regulamentul pt. o eliminare ca a ta e de minim 2 etape suspendare? *** ***, uiti cum i-ai batut pe Pandurii la severin ( cu s mic), cu 11 m inventat in min. 90. Pt. asta o sa urasc ***-ul toata viata mea.Ai morcovul mare, ti-e frica de Pandurii? Sa-ti fie frica, pt. ca Edy te baga in buzunar la toate capitolele. Presimt ca in ultima etapa de la severin dintre Pandurii si Astra o sa-i faci galerie lui Sumudica ca sa nu pierzi locul 2.Oricum pt meciul din seara asta al lui Pandurii o sa treceti la butoanele arbitrilor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

craz1est
craz1est  •  24 Aprilie 2016, 15:20

Pai ce-ai facut ma nene ma !? Te dai mare nea Edi !? Pai stai asa, ca daca nu era Dinamo si era Pandurii sau Viitorul impotriva Stelei, atunci stelistii erau campioni si jucau si finala cupei... Asa Dinamo a vaduvit-o pe Steaua de 9 puncte in campionat si Balaj cu Bourceanu a oprit-o din cupa romaniei ( ce-mi place asta cu Balaj si Bourceanu...,praduitorilor !! :D ) Aaaaa era sa uit .....si a umilit-o pe Steaua din tribune la toate cele 6 confruntari !!!

antalmihai
antalmihai  •  24 Aprilie 2016, 13:53

Respect pt raspunsul impotriva blatistului! Apropo chiar nu avanseaza ancheta cu blaturile facute de impresariotii fotbalistilor adversarilor?!?

Vezi toate comentariile (20)
Comentează