FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - CSMS IAȘI 3-0

Edi Iordănescu îi transmite un mesaj selecționerului României: "Ia-l la națională!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 august 2015 20:39

Edward Iordănescu a vorbit despre meciul cîștigat de Pandurii în fața lui CSMS Iași, scor 3-0, și i-a transmis un mesaj selecționerului României.

" Mihai Roman (n.r. marcatorul a două goluri în meciul cu ieșenii) a demonstrat multe și mai are multe de arătat. Sper să fie golgheterul nostru și anul ăsta. Sper să intre și în atenția echipei naționale. A marcat astăzi, a fost eficient și pentru asta îl felicit. Orice jucător care da un plus echipei naționale e bun pentru prima reprezentativă", a spus Edi Iordănescu la Digisport.

...despre meciul cu CSMS Iași: "E un progres față de ce a fost pînă acum. Încet-încet putem ajunge acolo unde îmi doresc. Nu sîntem 100% din puncte de vedere fizic. Iașiul e o echipă foarte dificilă, primise pînă acum doar un gol și ăla din penalty. Mă bucur că n-am primit gol. Știam că avem 3-4 jucători care nu sînt 100% și mă așteptam să-și piardă din energie".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
ortega
ortega  •  02 August 2015, 09:57

Băi fiul lui tati , Iedi ... trimite-l bă *** , că doar de acolo pupă naționala , altfel nu-și mai ia comisionul pupăciosul de tac-tu ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

calinescu_
calinescu_  •  02 August 2015, 08:16

NEUBERT NU IARTA ....!!!! AM MAI VAZUT GLOABE TRANSFORMATE IN ARMASARI ....!!!!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  02 August 2015, 00:05

dupa modelul "tati, tati...te rog eu, ia si de la mine......sa par si eu antrenor".......

Vezi toate comentariile (5)
Comentează