FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Edi Iordănescu revine după mesajul lui Reghe: "Nu mă leagă o relație de prietenie cu el"

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 decembrie 2016 17:12

Edi Iordănescu a recunoscut în ultima perioadă că s-a întâlnit cu Gigi Becali și chiar a spus că ar accepta să vină la Steaua dacă patronul roș-albaștrilor i-ar cere acest lucru.

Totuși, fostul antrenor al Pandurilor a revenit astăzi și a postat un mesaj pe contul său de Facebook, după ce Reghecampf i-a transmis că trebuie să "aștepte la cotitură pentru a-i lua locul".

"Nu merg la Steaua. E cazul să înceteze speculaţiile. Nu se pune problema că eu să ajung acum acolo. Steaua are un antrenor de care chiar dacă nu mă leagă o relaţie de prietenie, există la mijloc una de respect.

Steaua are un grup de jucători extrem de bun pentru nivelul competiţiei noastre şi antrenorul care poate produce performanţă cu aceşti jucători.

P.S. Nu am zis că m-am întâlnit cu Gigi Becali acum, am zis că am vorbit ultima oară când am fost la un joc al Stelei", a fost mesajul lui Iordănescu jr..

iordanescu

Citește și: Reghe îi dă replica antrenorului care a discutat cu Becali despre Steaua: "Vrea locul meu? Să aștepte la cotitură"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
gicab
gicab  •  10 Decembrie 2016, 20:46

Te respect dar asta e viața... oricum chicken father nu mai poate să-l ajute luându-i gloabele la Mogoșoaia

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

inginerul_reloaded
inginerul_reloaded  •  10 Decembrie 2016, 19:21

cica il mai face primarul din Giurgiu inca o data cetatean de onoare(onoarea giurgiului :)))) si la rugamintile lui niciolae,*** :))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ando89
ando89  •  10 Decembrie 2016, 18:56
Postat de ando89 pe 10 Decembrie 2016, 18:52

Sunt de firmă sigur. Merci de știre, nu ma așteptam sa bată clar nemții:)

Ma rog, n-am folosit genul, ca să fiu corect politic. Oricum, mutti uber alles:))

Vezi toate comentariile (16)
Comentează