FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - PANDURII 1-1

Edi Iordănescu și-a pierdut cumpătul la finalul meciului cu Dinamo: "Voi veni la meciuri în cătușe"

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 martie 2016 22:40

Edward Iordănescu a fost extrem de nervos la finalul partidei dintre Dinamo și Pandurii, 1-1, fiind trimis în tribune de centralul Cristi Balaj, imediat după golul lui Hora, în minutul 90.

Antrenorul gorjenilor a explicat pentru ce a fost eliminat de arbitru.

"Din punctul meu de vedere nu e normal ce s-a întâmplat la finalul meciului când am fost eliminat. Pe secund a spus că l-a dat afară pentru că s-a bucurat excesiv. Nu știu unde scrie că n-are voie să se bucure în zona tehnică! După aceea mi-a spus că m-a trimis în tribune că am aplaudat. De acum, voi veni la meciuri în cătușe.

Dați-mi o singură modalitate prin care să mă apăr. E a doua oară când sunt trimis în tribune pentru că aplaud. Consider că sunt neîndreptățit și s-a făcut un abuz asupra mea. Nicoară (eliminat după o altercație cu Hanca) va plăti pentru ce a făcut. Eu l-am băgat să joace fotbal, nu să facă ce a făcut, dar banca tehnică n-a făcut nimic" - Edi Iordănescu la Digisport

"Faza de la golul pe care l-am primit am judecat-o greșit. Trebuia să dăm mingea afară și aia era. Până atunci Dinamo nu ne-a pus în dificultate. Cel mai important lucru e că noi am avut inițiativă. E de apreciat că am reușit să depășim acel blocaj mental" Edward Iordănescu

6este nota pe care a primit-o Edi Iordănescu în Gazeta Sporturilor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (31)
431516447010175
Nuta Radu  •  21 Martie 2016, 10:04

edi draga, nu este timpul trecut de catuse ca slava domnului taticu taie si spanzura in frf face ce vrea cu campionatul ,intrerupe cand vrea muschi lui etc. edi mi se pare ca puiul de gerneral sea cam luato in cap el contesta mereu zau ai luoato pe urma regelui hagi dar hagi a fost un geniu de unde puil de gral stie singur va multumesc.

1570947506526287
Mircea Truta  •  21 Martie 2016, 08:52

Edi pare a nu intelege ca Becali trebuie sa ia campionatul si ca el sau Sumudica nu au voie sa termine mai sus decat Prodanca si sotul ei!

444001919101397
Florean Andrei  •  21 Martie 2016, 08:46

Iată ce înseamnă ca în fotbal să-şi dea cu părerea toţi pălăvrăgii. După penaltyul corect acordat Stelei în meciul cu Viitorul toţi prostovanii au sărit în sus. Rezultatul, Balaj nu a acordat Pandurilor un penalty clar ca lumina zilei alui Hanca, de teama prostovanilor!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează