Articol de GSP - Publicat vineri, 06 iunie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 06 iunie 2014 00:06

Ieri a fost adus cu duba la DNA omul de afaceri Dan Adamescu, cel care a falimentat practic Oţelul Galaţi, imediat după cel mai performant sportiv şi profitabil economic moment din istoria clubului.
Gazeta a avertizat încă de acum un an că sacrificarea cinică a Oţelului, echipa campioană a României şi club cu mare tradiţie în fotbalul nostru, iubit la Galaţi şi respectat pretutindeni, îl va costa pe Dan Adamescu!

Miliardarul a fost reţinut de procurori şi va fi judecat pentru că a mituit doi judecători în cîteva dosare, printre care, la loc de frunte, este cel al insolvenţei provocate clubului Oţelul!

Gălăţenii vor găsi azi la tarabe o ediţie specială despre acest eveniment.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion