FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

VIDEO Novak, despre legea publicată în Monitorul Oficial: „În primă fază a fost un șoc, nu se aștepta nimeni” + „I-am purtat noroc lui Sepsi”

Eduard Novak, ministrul Sportului
Eduard Novak, ministrul Sportului

Articol de , - Publicat joi, 21 iulie 2022 23:38 / Actualizat joi, 21 iulie 2022 23:45

Eduard Novak, ministrul Sportului, a fost prezent la victoria lui Sepsi cu Olipija Ljubljana, scor 3-1, din turul doi preliminar al Conference League.

Novak a vorbit despre legea care cere ca 40% dintre sportivii de pe teren să fie români. Regula a fost introdusă în Monitorul Oficial, aceasta încă nu e activă fiindcă FRF n-a introdus normele în regulament.

În prima etapă a noului sezon de Liga 1, Voluntari și FCU Craiova nu au respectat această lege.

Sepsi Sf. Gheorghe - Olimpija Ljubljana 3-1, în turul 2 al Conference League » Gazdele revin și câștigă, după un final de senzație!
Sepsi - Olimpija Ljubljana 3-1
Sepsi Sf. Gheorghe - Olimpija Ljubljana 3-1, în turul 2 al Conference League » Gazdele revin și câștigă, după un final de senzație!

VIDEO. Eduard Novak: „Vreau să felicit pe această cale echipele care au respectat cei 40%”

„Foarte frumos, mă bucur că băieții au respecat cei 40%. Vreau să felicit pe această cale echipele care au respectat cei 40%. Două echipe nu, dar cred că toată lumea o să își dea seama că e foarte important ca jucătorii noștri să joace. Jucătorii noștri sunt mult mai valoroși și joacă cu mai multă dedicare decât ceilalți. Nu aș dori ca această regulă să fie despre sancțiuni, ci despre conștientizare. 

Lumea din sport știe care sunt problemele și trebuie schimbat ceva. În primă fază a fost un șoc, nu se aștepta nimeni la asta. Simt că e ceva pozitiv, iar mulți sunt pentru această regulă. Pentru unii poate este din scurt, dar în timp se va regelmenta. Este vorba despre viitor, copiii trebuie să vadă că au loc să joace”, a declarat Novak, după meci.

Novak, despre Sepsi -Olipija Ljubljana 3-1: „Le-am adus noroc”

Ministrul Eduard Novak a vorbit și despre meciul la care a fost prezent și era sigur că Sepsi va câștiga.

„În această seară a fost vorba despre fotbal, despre sport. M-au întrebat care va fi rezultatul, dar am spus: «Nu știu, dar dacă sunt aici vor câștiga, pentru că aduc noroc»”, a mai spus ministrul Sportului.

Citește și:

Gigi Becali, întrebat în direct despre un titular din rușinea cu georgienii: „Cine? Cine e? Habar nu am! Nu am auzit de el”

Vllaznia - Universitatea Craiova, în turul 2 al Conference League: albanezii egalează prin Hoxhaj

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
istet10
istet10  •  22 Iulie 2022, 22:22

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Draconian
Draconian  •  22 Iulie 2022, 10:06

imi place ministrul Novak , face treaba buna.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează