FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU - VIITORUL 3-1

Edward Iodănescu, mesaj pentru noul selecționer: "Rezultatele noastre ar trebui să atragă atenția și celor de la FRF"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 18 septembrie 2017 22:32

Edward Iordănescu, tehnicianul celor de la Astra Giurgiu, a analizat evoluția jucătorilor săi din meciul câștigat în fața Viitorului, scor 3-1.

"Nu ne-a fost ușor, e o victorie mare în fața campioanei. În cazul unui eșec al nostru, Viitorul putea să se apropie de noi. Am întâlnit o echipă valoroasă, chiar dacă a pierdut jucători buni, Gică Hagi a reușit să strângă liniile. 

Am mai reușit să adăugăm trei puncte în clasament, avem un parcurs foarte bun, dar sunt și anumite aspecte negative. Adversarul și-a creat prea multe ocazii, pentru un meci acasă nu e permis să fim în atâtea momente atât de expuși. Importantă e victoria, dar de mâine va trebui să clarificăm și greșelile pe care le-am făcut. Trebuie să rămânem echilibrați, iar de mâine să ne întoarcem la treabă și să vedem ce am greșit azi. Ne-am dorit mult să evităm anumite lucruri, nu s-a întâmplat, dar vom remedia aceste probleme. 

Ne-am impus lucruri importante. Pe lângă reconstrucție, vrem să avem un anumit nivel: să fim sus în clasament, iar la final să ne calificăm în play-off. Suntem o echipă tânără, în reformare, dar o echipă care face rezultate bune și e surpriza plăcută a campionatului", a spus Iordănescu. 

Antrenorul giurgiuvenilor crede că forma bună arătată de echipa sa în actualul sezon ar trebui să trezească interes și în rândul noului selecționer Cosmin Contra. 

Rezultatele și evoluțiia unor jucători ar trebui să atragă mai multă atenție asupra noastră: Ioniță și Balaure sunt jucători tineri, cu talent, care vin din spate. Cred și îmi doresc că, odată cu respectul pe care îl căpătăm, să atragem atenția și către cei de la Federație, de la prima reprezentantă și de la celelalte loturi", adăugat Edward Iordănescu, la Look TV. 

"Suntem o echipă, nouă, unită, muncim mult, de aceea am reușit să ajungem atât de sus în clasament. Ne gândim la meciul cu Gaz Metan, sperăm să câștigăm și la Mediaș, abia apoi ne vom gândi la meciul cu CFR Cluj"   Silviu Balaure, Astra Giurgiu

Citește AICI cronica partidei Viitorul - Astra 3-1

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
424897461037738
Nicu Valentin Vasiliu  •  19 Septembrie 2017, 11:51

jucatorii tai sa joace acolo langa dunare si atat , GATA CU EXPERIMENTELE PE NATIONALA SUNT JUCATORI CARE SAU REMARCAT CU EXPERIENTA CARE NU TREBUIE SA LIPSEASCA DIN LOT ! PRECUM BUDESCU ALIBEC SI MULTI ALTI , IN TRECUT ERA SARMANTEAN CARE NU INTELEG DC NU ERA CONVOCAT AR TREBUI CA TOTI FANI ROMANIEI LA RPIMUL MECI AL NATIONALEI DACA NU SE FACE SELECTIA CUM TREB SA ARUNCE IN TEREN CU ORICE SA FIM DESCALIFICATI CA SI ASA NEAM SATURAT SA NE FACETI DE RAS IN TOATA LUMEA

whiteredarad
whiteredarad  •  19 Septembrie 2017, 10:44

Pina sa ajungem la comentariul meciului dintre.....ultimile campioane a trebuit sa neglijam multimea de articole despre fcsb&dinamo. Trist ! Meci foarte frumos, pe care gsp il trece la ...."si altele". Asa va trecem si noi ,cei satui de fcsb&dinamo. Ati devenit ...jenanti ! dati doar un interviu cu Edi, si continuati sa il neglijati pe Hagi

dinamo_fan
dinamo_fan  •  19 Septembrie 2017, 01:01

mie personal mi-au atras atentia rezultatele cu ciumpalacii aia de la Oleksandria...o echipa pe care Astra lui Sumudiac o desfiinta. in rest imi place doar Ionita si Belu din cand in cand.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează