FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Edward Iordănescu are un mesaj clar pentru arbitri + propune un jucător din lotul Astrei la națională: "La forma și valoarea lui, va fi o certitudine"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 06 noiembrie 2017 19:45

Edward Iordănescu, tehnicianul celor de la Astra Giurgiu, și-a exprimat încă o dată nemulțumirea cu privire la meciul pe care echipa sa l-a încheiat la egalitate cu Sepsi, 0-0. Giurgiuvenii ar fi trebuit să câștige cu 3-0 la masa verde după ce noctura adversarei a cedat de două ori, însă contestația acestora nu a fost încă aprobată de comisiile din România. 

Totodată, Edward Iordănescu s-a plâns și de punctele pierdute de fosta campioană a României pe mâna arbitrajelor. 

"Regulamentul e regulament. Clasamentul ar trebui să fie alcătuit din rezultatele din teren, dar nu și în momentul când se încalcă regulamentele. 

Am pierdut patru meciuri în acest sezon, două cu FC Voluntari, când adversara a primit câte un penalty care nu a fost în ambele meciuri, unul cu ACS Poli Timișoara, în care s-a întâmplat ce s-a întâmplat, și unul cu CFR Cluj, când arbitrul nu trebuia să valideze golul de 3-1 al lor.

În 17 meciuri, sunt destule momente în care am solicitat clar penalty-uri pe care le puteam proba cu imagini clare, dar pe care nu le-am primit", a declarat tehnicianul Astrei. 

Iordănescu jr. a comentat și lipsa de la echipa națională a lui Alexandru Ioniță II, unul dintre cei mai buni jucători ai Astrei din actualul sezon. 

"Îmi pare rău pentru Ioniță, își dorea să fie la echipa națională. Vă garantez că în viitor, la forma și valoarea lui, va deveni o certitudine pentru echipa națională. A fost decisiv pentru Astra, dar mai are de lucrat. Nu a mai avut evoluții consistente, dar a fost decisiv pentru echipă", a declarat Edward Iordănescu, la TV Digi Sport. 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (4)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  07 Noiembrie 2017, 09:16

regulamentul e clar ARBITRII ARBITREAZA BINE SAU PROST ANTRENORII ASI PREGATESC ELEVII nu amestecama nu buleala nu cancanuri de 3 lei pe margine si apoi iesim cu declaratii an engleza FRF si LIGA sa interzica comentarea protestele de pe tusa a antrenorilor sau amendari pana ce vor da banii primiti de la tv MAI nou au transmis protestele si jucatorilor care rateaza din doi metriicu poarta goala IAR specialistii tv sasi dea cu parerea acasa la ei la tv discuta fazele si spectatorul asi formeaza parerea

valeri_gazaev100
valeri_gazaev100  •  06 Noiembrie 2017, 20:13

Edy e stelist adevarat ca si taica'su, evident ca e printre cei care spun ca fc fcsb nu e steaua. Bravo Edi ! :))

alexpescaru
alexpescaru  •  06 Noiembrie 2017, 20:07
Postat de John Milne pe 06 Noiembrie 2017, 20:12

Nea Edy, se lucreaza ca Rinamo , Rusinea Romaniei si a Europei sa ajunga in playoffs.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează