FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Edward Iordănescu are un mesaj clar pentru Ioan Niculae: "Sper că nu voi fi obligat să fac asta"

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 martie 2018 21:47

Edward Iordănescu, tehnicianul Astrei Giurgiu, i-a răspuns patronului Ioan Niculae, cel care l-a criticat pe antrenor după înfrângerea din primul meci din play-off, 0-1 cu U Craiova. 

"Mi-aş dori ca pe viitor aceste lucruri să nu se mai întample şi problemele să le discutăm în privat, sper că aşa se va întâmpla. Sper că nu voi fi obligat să mă adaptez la o astfel de comunicare şi să îmi spun şi eu punctele de vedere în public.

Pentru mine vorbesc doar rezultatele. Faptul că am ridicat nivelul aşa de sus, probabil că pretenţiile au crescut. Însă suntem la un moment când încă nu ne putem compara cu nişte forţe ale competiţiei. Nu s-a discutat în public despre schimbarea obiectivului. Nu am discutat aşa ceva cu nimeni.

Nu există varianta în care eu să plec înainte de finalul sezonului de aici. Am un contract, există doar varianta în care conducerea decide unilateral să spargă contractul", a declarat Edward Iordănescu, potrivit TV Telekom Sport.

Vezi și: Gest scandalos la Astra Giurgiu » Ioan Niculae i-a păcălit pe jucători! Ce s-a întâmplat cu banii promiși pentru prăbușirea lui Dinamo

"Alexandru Tudor și Edward Iordănescu sunt vinovați pentru eșec. Văd că Edi joacă la 0-0 și în play-off" Ioan Niculae, după înfrângerea de la Craiova

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
om_fara_nume
om_fara_nume  •  17 Martie 2018, 12:05
Postat de france.for.you pe 16 Martie 2018, 23:21

Ati ajuns fraudulos in play-off pentru ca gigi becali si-a dorit o marioneta in locul lui Dinamo care batea fc5b pe unfe o prindea! Sper sa se aleaga praful si de el si de voi blatistilor ce sunteti! Nu cu minciuni ca voi insanatosim fotbalul romanesc! Hotilor!

Wow! De cata prostie dai dovada.:))

sexilian
sexilian  •  17 Martie 2018, 08:01

boneta,tu *** si dupa sa zici cu de toate...........

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

minell73
minell73  •  17 Martie 2018, 08:01
Postat de france.for.you pe 16 Martie 2018, 23:21

Ati ajuns fraudulos in play-off pentru ca gigi becali si-a dorit o marioneta in locul lui Dinamo care batea fc5b pe unfe o prindea! Sper sa se aleaga praful si de el si de voi blatistilor ce sunteti! Nu cu minciuni ca voi insanatosim fotbalul romanesc! Hotilor!

Doamne ce crwier incuiat ai. Dinamo nu a prins play-off pentru ca a jucat un fotbal de divizia B. E vina Astrei? A intrat in play-off pentru ca asa a vrut ciobanul? Cum puteti sa fiti atat de frustrati? Astra cand o bate pe fcsb, se zice ca trage pentru cfr. Cand o bate pe dinamo, se zice ca trage pentru fcsb. Numai gandiri bolnave. La voi in cap aveti doar o singura idee:nimeni nu conteaza, decat noi. E valabil si pentru fcsb-isti. Jucati dracu fotbal, duceti-va si sustineti echipele pe stadion, nu cu burta in sus la tv mâncând seminte, si sa vedeti cum trece frustrarea.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează