FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - JUVENTUS 2-0

Edward Iordănescu e nemulțumit, deși Astra traversează un moment excelent: "Jocul nostru nu se ridică la acest nivel"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 august 2017 20:30

Edward Iordănescu, tehnicianul Astrei Giurgiu, a comentat succesul obținut de echipa sa pe teren propriu în fața lui Juventus București, scor 2-0.

Deși Astra are un început consistent de sezon, tehnicianul nu se entuziasmează prea tare, la finalul meciului declarând că e nemulțumit de anumite aspecte din jocul formației sale. 

"Ne-am dorit cele trei puncte, așa am pregătit meciul. Sunt lucruri bune și lucruri mai puțin bune: adunăm puncte, ne menținem în pluton, iar în acest mod putem lucra altfel. E al șaselea meci fără înfrângere, din nou nu am primit gol acasă. Totuși, partea mai puțin pozitivă e că jocul nostru în anumite momente nu se ridică la nivelul unei echipe cu aspirații pentru play-off.

Să nu entuziasmăm prea mult, pentru că au fost momente în care am suferit în prima repriză. E cale lungă până să visăm la meciuri-spectacol reușite de noi. Avem de lucru, avem nevoie de două soluții în ofensivă pentru a avea mai multă personalitate, pentru a construi mai mult și a conduce mai mult mingea.

Le Tallec nu a făcut pregătirea, se resimte. E un jucător cu personalitate, cu foarte multă personalitate. Are o problemă la tendon, dar e într-un proces de recuperare și mă bazez în continuare pe el. Mă bucur că a marcat. Nu avea cum să fie titular, pentru că nu a făcut pregătirea", a declarat Edward Iordănescu, la TV Dolce Sport,

Citește AICI cronica partidei Astra Giurgiu - Juventus 2-0!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează