FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Efectul Bicfalvi » Venirea fostului mijlocaș al Stelei îl obligă pe Rednic să împrumute jucători

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 februarie 2016 14:28

Mircea Rednic a primit noi întăriri la echipă și a acceptat să se despartă de oameni în plus. 

Imediat după venirea lui Eric Bicfalvi, antrenorul dinamovist a decis să îl împrumute pentru 6 luni pe mijlocașul central Andrei Tîrcoveanu. Acesta a ajuns în Liga a 2-a, la Gaz Metan Mediaș. În prima pare a sezonului, fotbalistul de 18 ani, cotat la 100.000 de euro de transfermarkt.de, a jucat doar patru meciuri. El a fost în lotul pentru meciul cu FC Botoșani (1-0).

Un alt jucător care va pleca de la Dinamo este Alin Dudea. Fundașul va merge la Rapid CFR Suceava. Internaționalul U19 ar fi trebuit să să meargă la FC Brașov, însă situația falimentară a "stegarilor" i-a convins pe dinamoviști să îl trimită în Moldova. 

Claudiu Săftescu va pleca și el de la Dinamo tot sub formă de împrumut. Acesta va merge la Dunărea Călărași, iar Radu Paul va merge la CS Balotești. 

Echipa-tip a lui Dinamo : Cerniauskas - Hanca, Marc, Mevlja, Filip - Anton, Ekeng - Rotariu, Bicfalvi, Palici - Gnohere
Rezerve: Rîmniceanu, Puljici, Nedelcearu, V. Lazăr, Kortzorg, Essombe, Batin

TRANSFERURI DINAMO

Antrenor: Mircea Rednic (confirmat)
Veniri: Hanca (ASA), V. Lazăr (Chiajna), Rîmniceanu (Viitorul), Ekeng (liber), Vl. Oltean (Brașov), Muțiu (Tărlungeni), Batin (liber), Bartalsstovu (Levanger), Romario Kortzorg (liber), Bicfalvi (liber)
Plecări: Feussi (Chiajna), Fai (Standard Liege) Abraham, Ghomsi, Vojnovici, Shalaj, Van Haaren (contracte reziliate), I. Popescu (Petrolul), B. Gavrilă (Petrolul), C. Matei (Atromitos)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (32)
faneatiku
faneatiku  •  17 Februarie 2016, 22:45
Postat de sscorpioss pe 17 Februarie 2016, 17:37

Exact aceeasi impresie o am si eu...cumpara 20 de butelii si daca e una care sa aibe gaz in ea, a dat lovitura....finantatorii astia de pe la noi sunt doar colaboratori cu statul...in rest, sa produca ceva...nu pot...milionari de carton, ce mai...!!!!

Nu știu de ce vă așteptați să investeasca mai mult .... Jucând doar în competițiile interne, clubul nu produce mai mult de atât. Iar apoi, vizavi de jucatorii ăștia tineri, împrumutați, este un lucru bun. Doar să îi împrumute în anumite condiții. Cum ar fi: Dinamo plătește salariul jucătorului, clubul ce îl împrumută se angajează să îl bage titular X meciuri și în timpul meciului Y meciuri, pregătirea din pauzele competiționale o face cu Dinamo(astfel observi situația jucătorului în curtea ta, la tine acasa), etc. Așa se cresc jucătorii când ești angrenat în competiții care nu îți permit experimente. Ușor, ușor multe cluburi din Romania vor aborda această strategie. Când Dinamo va produce mai mulți bani, atunci să îi cerem omului să bage bani. Nu mai luați exemplu ciobanul. Dacă FCSB nu are noroc să se califice in UCL/EL, ciobanul va băga echipa în insolvență. Ce face el acolo nu are pic de stabilitate, se bazează pe banii din EU, bani ce nu știi sigur dacă vin sau nu. Cluburile de fotbal trebuie să se autofinanțeze ca să atragă sponsori....

1201083349921062
Gabi Diaconu  •  17 Februarie 2016, 20:41

Fara suparare, dar Suceava e in Bucovina, nu in Moldova ;) Ca o mica completare

montgomerry
montgomerry  •  17 Februarie 2016, 17:47

Pe voi nu va cenzureaza nimeni?Balast la 18 ani?Il imprumuta pentru a putea juca mai mult.Suna mai elegant.Va intrebati oare care va fi fost reactia jucatorului,a parintilor cand citesc aberatiile unui jurnalist de doua parale?

Vezi toate comentariile (32)
Comentează