FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Efectul Talpan în sens invers » Fanii FCSB mai mulți decât cei ai Stelei! Ce s-a întâmplat după ce Becali a schimbat numele echipei

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 aprilie 2017 16:11

Pe 30 martie, Becali a schimbat numele echipei sale în FCSB, ca urmare a conflictului cu CSA.

Florin Talpan și Armata sperau ca această schimbare să facă în așa fel încât fanii să nu mai vină la meciurile echipei din Liga 1 și să se alăture proiectului CSA.

Totuși, până acum, totul s-a petrecut în sens invers. La meciurile cu Dinamo, 2-1, și cu Astra, 3-0, FCSB a avut foarte mulți fani în tribune, mai mulți decât la meciurile precedente, când pe afiș era trecut numele Steaua.

Numărul mare de spectatori ar putea fi cauzat de îmbunătățirea vremii și de numele adversarelor, Dinamo și Astra fiind cele mai mari rivale în acest moment ale roș-albaștrilor.  Rămâne de văzut dacă și la meciurile următoare se va păstra numărul mare de fani.

8.690
este media fanilor echipe roș-albastre în 2017, pe teren propriu

Meci Spectatori
Steaua - FC Voluntari 2-2 1.300 fani
Steaua - ASA 1-1 3.000 fani
Steaua - CFR 2-0 6.000 fani
FCSB - Dinamo 2-1 25.000 fani
FCSB - Astra 3-0 8.153 fani

SUNT CU FCSB

Într-un sondaj GSP.RO, 95.404 de cititori au răspuns întrebării "Pe cine vei susține mai departe?" Dintre aceștia, 66.595 de suporteri au declarat că o vor susține pe FCSB și doar 28.809 fani vor ține cu Steaua.

ghwrg

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (37)
10207356081535308
Petru Raciov  •  08 Aprilie 2017, 00:05

În ce țară din UE mai există cluburi departamentale?

badea_nae
badea_nae  •  07 Aprilie 2017, 22:31

pentru ca nu sunt suporteri FCSB sunt suporteri ai Stelei oameni sunt derutati un pic dar s-au prins de magaria armatei si vin la meciuri ca vor sa vada fotbal nu *** cu stele pe umeri care mai vor sa manance si ei putin din banide la buget si s-au prins ca gigi a luat Steaua cu complicitatea lor!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalynn
catalynn  •  07 Aprilie 2017, 22:11
Postat de ticbis pe 07 Aprilie 2017, 19:25

Hai sa-ti dau un exemplu, ca sa te destupi la minte. Eu iti cumpar casa, sau ti-o iau ilegal folosindu-ma de acte false. Casa asta are o valoarea istorica, sa zicem ca pe zidul ei e o placa memoriala cu inscriptia: "aici s-a nascut si a trait marele poet national X". Pe usa de la la intrare e numele tau: Popescu Ion. Dupa un timp tu ma dai in judecata pentru ca in casa aia nu mai sta de mult Popescu Ion. Eu ma conformez si scot sigla inscriptionata de pe usa. Apoi tu pretinzi ca in casa aia marele poet national X n-a trait niciodata pentru ca n-am cumparat-o, ci ti-am furat-o si ma somezi sa scot placa memoriala de pe zidul cladirii. Bre, si daca am cumparat-o si daca ti-am furat-o, in casa aia a trait cu siguranta marele poet national X, deci placa aia ramane de drept lipita de zidul ei. Daca doresti, n-ai decat sa ti-o recuperezi cu tot cu placa memoriala dovedind in instanta ca ti-am furat-o, in urma unei sentinte definitive. Ai inteles cat de cat despre ce e vorba?

Ca de obicei ai dat un exemplu prost! Corect era asa: io dau casa unui amic sa o foloseasca gratis dar cu conditia sa se ocupe el de impozite, intretinere etc. etc. si ala o da unui tert fara ca io sa imi dau acceptul. Casa cu pricina este cea in care m-am nascut si am crescut, iar noul proprietar nu doar ca mi-a furat-o practic insa mai zice ca de fapt nu io cu el s-a nascut acolo si il cheama si Catalin :-)))) Evident ca il dau in judecata si castig pe toate planurile, inclusiv ii interzic sa imi foloseasca numele, insa el nu si nu, ca el e de fapt Catalin pt ca in 2003 a furat cu ajutorul unor functionar casa in care m-am nascut si crescut, am invavat pt liceu, facultate, post universitare etc. deci acum respectivul nu doar ca vrea sa imi poarte numele dar are pretentia ca diplona de bac, de licenta si restul sunt de fapt ale lui :-))))) Cam asa merge exemplul dat de tine!

Vezi toate comentariile (37)
Comentează