FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ei sînt cei trei jucători la care Laurențiu Reghecampf a renunțat deja! Au semnat contractele cu noua lor echipă

Articol de GSP - Publicat luni, 01 februarie 2016 13:14

Steaua a bifat 11 transferuri în această pauză de iarnă, dar antrenorul campioanei a decis deja cine va pleca de la echipă până la reluarea sezonului.

Sursele GSP.RO au dezvăluit că în urmă cu puțin timp trei jucători din lotul campioanei au fost anunțați de Reghecampf că din februarie vor juca la altă echipă.

După antrenamentul din această dimineață din Turcia, Rareș Enceanu, Alexandru Tudorie și Cătălin Ștefănescu au fost anunțați că vor fi împrumutați pînă în vară la FC Voluntari. Anamaria Prodan se află în Antalya alături de Dumitru Dragomir, președintele ilfovenilor, iar cei trei jucători au semnat deja contractele de împrumut! Aceasta a parafat actele în numele lui Ștefănescu și Enceanu, cei doi jucători pe care aceasta îi reprezintă la Steaua.

Sînt șanse mari ca și Popadiuc și Chitoșcă să ajungă la Voluntari, dar momentan nu există o decizie finală în cazul lor. Cei trei jucători cedați de Steaua nu sînt singurii care au fost împrumutați la FC Voluntari.

Și Gică Hagi a dat ieri seară doi jucători, este vorba de Bogdan Țîru și Bogdan Mitache. "Le mulțumesc lui Reghecampf și lui Hagi", spunea Dragomir în urmă cu cîteva zile.

RAREȘ ENCEANU
- data nașterii: 5 august 1994
- mijlocaş stînga
- cotă de piață: 200.000 de euro
- a jucat 12 meciuri la Steaua și nu a marcat nici un gol
- a cîștigat 3 trofee cu Steaua, toate în sezonul trecut: titlul național, Cupa României și Cupa Ligii
- a venit la Steaua de la FC Brașov

ALEXANDRU TUDORIE
- data nașterii: 19 martie 1996
- atacant
- cotă de piață: 400.000 de euro
- a jucat 16 meciuri la Steaua și a marcat un singur gol
- a venit la Steaua de la Oțelul Galați

CĂTĂLIN ȘTEFĂNESCU
- data nașterii: 30 noiembrie 1994
- mijlocaş central
- cotă de piață: 300.000 de euro
- n-a debutat la Steaua
- a venit la Steaua de la Ceahlăul Piatra Neamț

PROGRAM VOLUNTARI ÎN SEZONUL REGULAT

Etapa 24 - deplasare - ACS Poli
Etapa 25 - acasă - Steaua
Etapa 26 - deplasare - Chiajna

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
gazistu
gazistu  •  01 Februarie 2016, 19:21

ce ce io mai adus, ca vb aia cand iul vedem pe enceanu si chitosca titulari si chipciu, popa, hamroun, stanciu, pintili, bourceanu, filip, kharja sau timo gebhart sa fie rezerve

696253093853906
Ghita Florin  •  01 Februarie 2016, 17:34

Continua smenurile ciobanului impreuna cu marlanul,viitor meci de antrenament cu echipa,,frateasca''fcsb,meciuri pe viata si rupt oase cu celelalte echipe care nu fac parte din ,,famiglie''la final ***[ suporteri, jurnalisti]vor ridica osanale ,,celei mai vestite echipe''bucurandu-se de un nou titlu smenuit

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  01 Februarie 2016, 17:11
Postat de cobra_z pe 01 Februarie 2016, 16:16

deh...fcsb,viitorul,pandurii,botosani,voluntari trebuie sa supravietuiasca impreuna, altfel cum isi mai impart punctele ?!...cea mai rusinoasa cooperativa de la padureanu incoace, si cei mai fraieri si fricosi conducatori : burleanu si iorgulescu ! mitica si sandu macar isi luau partea , pe cand fraiericii astia le tremura izmenele de frica sa puna piciorul in prag si sa retrogradeze echipele blatiste

stim ca dinamo fura si face blaturi non stop,nu mai tot repeta pe aici,ca daca nu se fura in tur,dinamo era in play out acum

Vezi toate comentariile (14)
Comentează