FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

El e "cîinele" care nu-şi trădează haita » Un fost antrenor dinamovist a vorbit despre cazul Tamaş şi anunţă: "Nu aş antrena Steaua"

Articol de GSP - Publicat luni, 19 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 19 ianuarie 2015 12:33

Steaua a reuşit în această iarnă să-l transfere pe fostul jucător dinamovist Gabriel Tamaş şi este foarte aproape să mai pună mîna şi pe George Ţucudean, un alt fotbalist care a jucat în "Ştefan Cel Mare".

Dacă fundaşul a uitat de trecutul său dinamovist şi a luat decizia de a juca în Ghencea, nu acelaşi lucru s-ar întîmpla în cazul lui Ioan Andone, care a declarat că nu s-ar vedea vreodată antrenînd Steaua.

"La mine, ca antrenor, e mai greu să mă duc la Steaua. Ca jucător poţi să te duci, dar ca antrenor trebuie sa te gîndeşti, pentru că orice rezultat negativ e din vina antrenorului. Nu m-aş vedea antrenînd Steaua", a spus Andone la Dolcesport.

"Fălcosul" a vorbit şi despre situaţia în care este acum Gabriel Tamaş şi este de părere că va fi cel mai bun fotbalist al lui Costel Gâlcă.

"Eu nu îl vedeam pe Tamaş în postura asta, dar cred că ştie el mai bine ce trebuie să facă. O să fie cel mai bun jucător de la Steaua, o să vedeţi. Păcat că nu a ajuns la echipe mult mai mari din Anglia, pentru că a avut oferte destule din Anglia, păcat şi de accidentarea pe care a avut-o, dar eu am încredere că va fi unul din jucătorii de bază ai Stelei şi sigur Steaua îi va ajuta", a mai spus Andone.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
stelistulbrasov
stelistulbrasov  •  19 Ianuarie 2015, 15:43

Cine draq te ia la noi mai falcosule?POATE vei juca in Falci 7,remake dupa filmul celebru acum 27 ani,cand Laca te salva din ghearele lui Valentin....

hap.ciu
hap.ciu  •  19 Ianuarie 2015, 15:24

Era treaz cand a semnat ?!?!

xhthu
xhthu  •  19 Ianuarie 2015, 14:41
Postat de zizu pe 19 Ianuarie 2015, 14:14

vai de capul vostru si al echipei cu care tineti daca habar nu aveti de istoria clubului!.....sunteti de plans si voi si clubul cu care tineti...de fapt tii ca ori valahul ori tu e acelasi lucru..... in mod sigur habar nu ai nici ca uefa a dat in cupele europene meci castigat cu 3-0,iar stelistii au luat 5 in retur.....? asta mai recent asa....

de dinamo in europa ce ne povestesti? :D

Vezi toate comentariile (11)
Comentează