FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

El e jucătorul preferat al lui Nicolae Dică de la FCSB! "S-a văzut asta"

Articol de GSP - Publicat joi, 21 decembrie 2017 10:34

Nicolae Dică și-a justificat alegerea făcută în ancheta GSP pentru premiul de cel mai bun jucător. Dică l-a pus pe Mihai Pintilii fotbalistul român al anului, în dauna lui Constantin Budescu. 

"L-am pus pe Budi pe locul 2 în ancheta GSP deoarece l-am preferat pe Pintilii. Este un jucător cu experienţă, un jucător care pe noi ne-a ajutat foarte mult în aceste şase luni de când am venit eu la echipă.

Acest lucru s-a văzut în ultima etapă. Când el a ieşit accidentat de pe teren în minutul 30, echipa a scăzut puţin, mă refer ca şi posesie, ca şi agresivitate. E cel mai important jucător al nostru", a spus Nicolae Dică pentru TV Telekom Sport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
1983525858533835
Mihai Fcsb  •  21 Decembrie 2017, 13:53

ba Dica despre ce posesie vorbesti steaua nu a existat la posesie in fata viitorului asta in conditia in care ai jucat acasa..hai sa fim seriosi k si in 11 oameni steaua era dominata si la ocazii si la posesie..dar la steaua exista oameni care nu stiu sa dea o pase de 2 metri o da in adversar despre ce vorbim .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează