FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

El e noul lider! Face legea în vestiarul FCSB-ului și va fi noul căpitan! Care este cel mai mare câștig al primului cantonament al verii

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat vineri, 23 iunie 2017 00:21

Budescu este considerat cel mai mare câştig al primului cantonament al verii, i-a impresionat pe toţi, tocmai de aceea va fi unul dintre căpitanii echipei.

Constantin Budescu a luat ochii tuturor după primul stagiu în echipamentul Stelei. Colegii îl apreciază pentru devotamentul pe care îl arată la pregătiri, mai ales că nu era recunoscut ca un fan al antrenamentelor spartane, şefii sunt impresionaţi de fotbalistul de pe teren şi omul din vestiar.

Mijlocaşul de 28 de ani nici măcar nu a cerut numărul 10, cu care a evoluat mai mereu în carieră. Decar va rămâne pe mai departe Florin Tănase, Budi va juca având 11 pe spate.

"Nu are ifose de vedetă şi poţi învăţa de la el. Impune respect prin tehnica de pe teren şi prin faptul că este recunoscut ca omul ce poate decide un meci" este părerea coechipierilor despre el.

Îl fac căpitan

Internaţionalul a impresionat atât de mult încât poate fi unul dintre cei trei căpitani ai Stelei din viitorul sezon! Dacă va pleca Mihai Pintilii la Al Ettifaq, Budi va intra în rândul liderilor de pe teren ai formaţiei roş-albastre.

În prezent, căpitanii FCSB sunt, în ordine, Denis Alibec, Mihai Pintilii şi Florin Niţă. Dar Budescu este văzut drept un fotbalist carismatic, care era liderul Astrei chiar şi atunci când juca alături de Alibec.

Cei doi formează cel mai aşteptat tandem din campionat în sezonul viitor, mai ales că Gigi Becali i-a vânat constant în ultimii doi ani până i-a adus sub comanda sa.

Toanele patronului

Gigi Becali a deconspirat cum i-a câştigat Budi pe toţi: "Mi-a zis MM că Budescu e senzaţie! A zis că nu credea că e aşa bun. Şi ca om e o blândeţe. Se antrenează extraordinar. Îmi spunea şi Mihai că a înţeles de ce insistam atât pentru el.

Mie mi-a plăcut de anul trecut, când a fost pe aeroport şi mi-a zis că nu poate să vină atunci la Steaua pentru că nu făcea faţă".

Declaraţia de acum de la DigiSport contravine alteia de la începutul lui 2017, când Budescu a refuzat oferta patronului FCSB, care afirma atunci: "Să fie sănătos, putea să spună adevărul, nu mai vine la Steaua, gata! Nu are caracter! Îi dădusem tot ce voia".

Ulterior, Becali şi-a mai îndulcit tonul: "Fiecare e cu interesul lui, eu cu al meu de milionar, el cu al lui de fotbalist". 

Tot în ediția tipărită de astăzi

20.000 €pe lună este salariul lui Budescu la Steaua

13 golurişi 20 de assist-uri a reuşit în sezonul trecut pentru Astra în toate meciurile

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (18)
iosif__vs
iosif__vs  •  24 Iunie 2017, 22:51
Postat de sexilian pe 23 Iunie 2017, 14:56

autorul articolului se cheama PROSTU eduard,altfel scria fcsb........*** ***,incearca si cu ANDONE........

***, ECHIPA TA MAI EXISTA CA SA SE SCRIE DESRPE EA? NU, NU EXISTA. ASA CA *** EXECUTORUL JUDECATORESC *** SI CIOCU MIC! #RESPECT VALERII MORARU

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  24 Iunie 2017, 17:47

Da mah, stim, nici Messi si cu Romanldo nu sunt fotbalisti ca nu au jucat in culorile fcsb-ului. Ziaristii lu' peste.

danut1971
danut1971  •  23 Iunie 2017, 19:04

fortza dinamo

Vezi toate comentariile (18)
Comentează