FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

El poate fi înlocuitorul lui Varela la Steaua! Are 29 de ani și o vastă experiență în Liga 1

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 iulie 2016 16:23

Viecampioana României este în căutarea unui fundaș central după plecarea lui Fernando Varela la PAOK. Formația lui Laurențiu Reghecampf are mai multe variante din Liga 1, dar și de afară, însă numai jucători pe care Gigi Becali îi cunoaște. 

Steaua a mai căutat fundaș central și în vremea în care Mirel Rădoi conducea echipa. Fostul antrenor al roș-albaștrilor renunțase la Tamaș, din cauza incidentelor din viața privată.

Mirel l-a propus pe Ionuț Larie, de la CFR. Tratativele au eșuat și fostul fotbalist al Farului și al Viitorului a rămas la Cluj.

Larie a ratat în vara asta și un transfer în Azerbaidjan. Fundașul de 29 de ani și deține o experiență importantă, care l-ar face capabil să joace fără probleme în preliminariile cupelor europene.

Mai are contract cu CFR până în vara anului viitor, astfel că suma de transfer nu va fi foarte mare. 

Celelalte două variante de transfer sunt Lukasz Szukala și Bogdan Țîru. Fotbaliștii au fost caracterizați de Gazeta Sporturilor de azi. Citește mai multe detalii aici! 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
iulian1952
iulian1952  •  25 Iulie 2016, 00:04

ATI TERMINAT TOATE SUBIECTELE . VA AIA GRIJA DE FUNDASII LUI BECALII SI ATI INCEPUT VOI SA-I PROPUNETI PE UNUL SI PE ALTUL . DE CIND AVETI VOI ACEST DREPT SA VA BAGATI NASU' *** ? NU MAI STITI CUM SA VA UMILITI . VAI DE VOI .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1035504319811062
Romeo Daniel  •  24 Iulie 2016, 20:43

Decât sa joci cu Tosca fundaș central este bun si Larie. Nu înțeleg cum de nu observa cei din conducerea Stelei ca Toșca greșește la majoritatea golurilor primite. Ultima isprava a fost cu Chiajna....

khal_37
khal_37  •  24 Iulie 2016, 20:04
Postat de nebraska pe 24 Iulie 2016, 17:42

scrum bibiskov era si el un atacant promitator.

da da, la fel si trililinsky...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează