FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Elanul rapidiştilor a fost tăiat de oficialii LPF: "Asta ne-ar mai lipsi"

Articol de GSP - Publicat marti, 10 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 10 martie 2015 18:29

Directorul Departamentului de Ordine şi Siguranţă al Ligii Profesioniste de Fotbal, Mihai Stancu, a declarat că nu va da avizul pentru deschiderea Peluzei I a Stadionului Giuleşti, aşa cum doreşte conducerea FC Rapid, pentru că există riscul ca aceasta să se prăbuşească.

"M-a sunat Butoi (n.r. - Ion Butoi, consilierul acţionarului majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru) zilele trecute şi mi-a zis că vrea să dea drumul la peluza întîi a stadionului. Dar ei nu au făcut încă nici o solicitare către LPF pentru ca noi, Departamentul de Ordine şi Siguranţă, să putem să venim în vizită şi să ne dăm acordul.

Nu ştiu ce lucrări fac acolo şi care e stadiul acestora. Dar e greu de crezut că la meciul de vineri au timpul necesar pentru a deschide peluza. Eu nu vreau să omologhez şi apoi să cadă peluza cu spectatorii, asta ne mai lipseşte.

Să aducă toate avizele, documente scrise şi apoi stăm de vorbă. Nu pot ei să dea drumul la peluză, este nevoie de specialişti care să garanteze asta. Eu înţeleg că au nevoie de banii din bilete, dar nu aşa", a spus Stancu, pentru MEDIAFAX.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
doct
doct  •  10 Martie 2015, 22:28
Postat de scandautor pe 10 Martie 2015, 20:48

Deci baiatu' asta, Mihai Stancu, s-a antepronuntat. Nici macar n-a pasit acolo, pe stadion - el sau vreo comisie de-a lui - ci doar de pe la vreun birou unde l-au sunat zapacitii astia (sau altii) de pseudojurnalisti, a dat si el din limba, ca nu l-a durut. Nu zic, daca nu-i de deschis, sa nu se deschida peluza - siguranta oamenilor e mai presus de orice. Da' nici sa nu dai verdicte inainte sa cercetezi starea de fapt nu mi se pare profesionist deloc. Ce sa-i faci, daca unii oameni invata sa vorbeasca si-o fac degeaba, ca dup-aia nu stiu cand sa taca...

marii specialisti din lpf si frf cunosc totul !!! P.S : Traiasca Fc Patarlagele cu cei doi abonati !!!

doct
doct  •  10 Martie 2015, 22:26

eu nu inteleg un lucru , se vorbea de o demolare si o reconstructie a stadionul in vederea Campionatului European din 2020 , ca baza de pregatire . Sa inteleg ca daca CS Rapid si Moraru baga bani in consolidare , marele fas , ups , proiect al Romaniei de a organiza meciuri la Campionatul European 2020 e de fapt un MARE FAS ??? P.S : Tipic Romanesc !!!

vi_escu
vi_escu  •  10 Martie 2015, 21:19
Postat de vasili_zaitsev pe 10 Martie 2015, 20:15

Nu e vorba de bete in roate...e vb de siguranta omului....in primul rand suntem oameni ! Stadionul trebuie sa recunoastem este foarte subrezit !

Faza cu stadionul subrezit e o mare vrajala, peluza I n'are nici pe dracu!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează