FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Eliminată din cupele europene, Steaua începe să se despartă de unii jucători » Primul plecat: "E adevărat! Ne-am înţeles cu el"

Articol de - Publicat marti, 16 decembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 16 decembrie 2014 18:39

Cum Steaua nu va mai juca din primăvară şi în cupele europene, programul echipei fiind ceva mai lejer, roş-albaştrii se gîndesc să împrumute cîţiva jucători, pentru a scăpa de salariile lor. 

Printre aceştia se numără şi Paul Pîrvulescu. Jucătorul ar putea să se întoarcă pentru 6 luni la Gaz Metan, acolo de unde a fost adus la Steaua.

Jucătorul a prins foarte rar echipa în acest sezon, fiind de cele mai multe ori rezervă neutilizată.

Ultima oară cînd Pîrvulescu a jucat la Steaua a fost în octombrie, în partida pierdută de campioni la Tîrgu Mureş, scor 0-1.

Atunci a intrat în minutul 21 după ce Latovlevici s-a accidentat şi a fost eliminat în minutul 89.

Sursele GSP.RO susţin că Paul Pîrvulescu ar agrea şi el o mutare, nefiind mulţumit de statul său de la Steaua din acest moment, vrînd să joace mai mult.

“Este adevărat. Am discutat şi cu Steaua, şi cu Paul. Cu băiatul ne-am înţeles, iar acum ne mai rămîne să aşteptăm doar răspunsul lui Gigi Becali.

Noi credem că mai mult ca sigur va fi unul pozitiv, deoarece este bine pentru toată lumea. Nu este vorba de un transfer definitiv, noi vrem doar de un împrumut pînă în vară”, a spus Ioan Horoba pentru Fanatik.

Merge la Mediaş pentru un meci caritabil

Eric de Oliveira şi Paul Pîrvulescu au organizat un meci caritabil pentru a ajuta o fetiţă de 10 ani pe nume Horinceanu Veronica.

Fetiţa suferă de Sindromul Mielodispastic, iar cei doi speră să o ajute pentru a avea un Crăciun mai frumos.

Meciul dintre prietenii lui Eric şi cei ai lui Paul Pîrvulescu va avea loc pe 28 decembrie 2014 la Sala Polivalentă din Mediaş. Intrarea va fi liberă, iar oamenii vor putea dona bani în urnele special amenajate.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (38)
inexistentus
inexistentus  •  17 Decembrie 2014, 12:19

Nu a inventat armata nici culoarea rosie, nici cea albastra. PASTRATI culorile prin care STEAUA s-a identificat intotdeauna ROS ALBASTRU !

tbbone
tbbone  •  17 Decembrie 2014, 07:41
Postat de qpax pe 16 Decembrie 2014, 20:37

Poti sa ... conturezi si o predictie ... despre rezultatul din retur de la 'derby de Romania'? ...:)) Va reusi Dinamo pe teren propriu sa-si apere palmaresul si media de goluri pe meci din ultimii ani impotriva Stelei? ...:))

sau poate al cfr ului, care nu ne-a batut de vreo 10 ani? numai mafalda sunt astia pe aici, toti vad apocalipsa la Steaua, declinul, destramarea, desi e singura echipa profitabila, singura care joaca an de an in cupe europene (cu bune si rele, pentru ca la ce bugete au competitorii e o minune ca ne calificam sincer, Kiev are buget de 50 de mil pe an de exemplu) insa tot Steaua matura cu toate echipele lor in fiecare sezon si in fiecare sezon au aceiasi placa, ca nu jucam noi bine in UCL, asta e problema lor, care sunt pe locul 8 in liga 1, ca nu s-a calificat Steaua in UCL =)))

nebraska
nebraska  •  17 Decembrie 2014, 06:45
Postat de terminatorul3 pe 16 Decembrie 2014, 19:57

Shugi kardanul la berbeci !

ma///ta e specialista.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează