FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Elogii pentru Becali în pauza meciului CSU Craiova - FCSB: "Felicitări, Gigi, jos pălăria!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 octombrie 2017 22:28

În pauza meciului dintre CSU Craiova și FCSB, Ilie Dumitrescu, fostul mare jucător al Stelei, a ținut să-l laude pe Gigi Becali pentru decizia de a-l transfera la începutul acestui an pe Harlem Gnohere, atacant aflat într-o formă de invidiat la gruparea roș-albastră. 

"Felicitări, Gigi! Jos pălăria. A plătit pentru Alibec și l-a luat și pe Gnohere. Are un jucător care face diferența. De trei meciuri e determinant", a declarat Ilie Dumitrescu, la TV Digi Sport.

FCSB l-a adus pe Gnohere de la Dinamo în luna ianuarie, în schimbul modicei sume de 250.000 de euro. În schimb, Becali a plătit două milioane de euro pentru a-l transfera pe Denis Alibec de la Astra, tot în ianuarie, jucător care a dezamăgit complet în actuala stagiune.

Citește și:Cine îl mai oprește pe Gnohere? "Bizonul" a răpus-o și pe CSU Craiova și are o statistică impresionantă în ultima lună

AICI poți urmări liveTEXT duelul dintre CSU Craiova și FCSB

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
crimson.veritas
crimson.veritas  •  29 Octombrie 2017, 23:38

Lasa ca s-a ars Steaua cu atati asa-zisi specialisti ... la jucatori ... gen MM-u sau Reghe ...:)) A zis Becali ... then ... 'de ce sa ma mai complic eu ... las pe celelalte echipe sa faca selectia generala ... si eu ii cumpar de la ei!' ...:)) Cine se pricepe really ... in fotbalul romanesc? Aduci 10 jucatori ... si doar 1,2 ii nimeresti, asta inseamna ca esti specialist? Pana si MM-u poate nimeri un jucator din 10, daca se concentreaza! ...:)) Si in fotbalul mare este la fel ... numai ca jucatori gen Messi, Neymar, etc ... sunt putini si ... usor de ochit ... iti trebuie doar bani ..:))

steaua1986forever
steaua1986forever  •  29 Octombrie 2017, 23:31
Postat de observator_federal pe 29 Octombrie 2017, 23:05

Felicitați .ăi GSP și pe cei care l-au adus în România pe Gnohere.... Altfel, știți bine, scouterii FCSB mai departe de Cluj, Botoșani etc. nu "văd". Gigi este cu ochii doar "prin curtea vecinilor". Cam mojic.

Hai, nu mai plange, ca iti pune patronul tau un mp3 dragut la urmatorul meci. Si ai grija, nu il mai critica pe Dan Petrescu, nu stii tu mai mult fotbal ca el, stai calm. In rest, vad ca nu mai poti tu sa mananci *** ardeleneasca cu ceapa de grija lui becali.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  29 Octombrie 2017, 23:28

Nu s-a prins nimeni ca Ilie Dumitrescu il ia peste picior pe 'specialistul' Becali. Trist. Dar va las pe voi "specialistii" sa credeti ca sunt "elogii pentru becali".

Vezi toate comentariile (9)
Comentează