FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Elogii pentru Gnohere » Italienii l-au desemnat "Atacantul momentului în Europa"

Articol de GSP - Publicat marti, 24 octombrie 2017 10:05

Atacantul Harlem Gnohere, 29 de ani, face senzație în presa internațională după perioada excelentă la FCSB. 

Cu cinci goluri marcate în meciurile cu Beer Sheva și ACS Poli Timișoara, francezul a fost lăudat de italienii de la site-ul calciomercato.it. Aceștia îl numesc pe stelist "atacantul momentului" în Europa după partidele excelente avute.

"Crescut la Cannes și Troyes, Gnohere nu a avut niciodată o șansă în Ligue 1. Astfel, și-a construit cariera în Elveția, la La Tour, Bulle și Geneva și în Belgia, la Virton, Charleroi, Westerloo, Mouscron și Mons. S-a mutat în România în 2015, adus de Dinamo, iar în ianuarie 2017 a fost transferat de Steaua, cu care a semnat până în 2020. Poate că nu va avea niciodată șansa să joace în Ligue 1, dar, așa cum se spune, nimeni nu e profet în țara lui", notează jurnaliștii italieni.

10 goluri
are Gnohere în 20 de meciuri, în Liga 1 și Europa League

Citește și: Gnohere, peste Ronaldo și Neymar! Capitolul unde "Bizonul" rivalizează cu cei mai scumpi jucători ai lumii

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
its1134
its1134  •  24 Octombrie 2017, 19:43
Postat de Livi Andrei pe 24 Octombrie 2017, 11:27

Degeaba! Nu e pe placul infractorului din loja altfel nu juca petarda de Tanase, ba' l-a mai pus si capitan de echipa...si evident ca Fcsb nu e Steaua! Numele echipei spune totul despre cine este Fcsb, o echipa infiintata in 2003 dupa chipul si asemanarea infractorului din loja, si activand fraudulos in liga mamaliga, ajutata de alti doi infractori, Mitica Dragomir si Mircea Sandu!!! https://www.youtube.com/watch?v=N3tMgMv5OT0

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

205385333245464
Livi Andrei  •  24 Octombrie 2017, 15:34
Postat de arsenie_b pe 24 Octombrie 2017, 12:51

evident ca tu esti un mare prost

Nu-mi pierd timpul cu gigistii dar natie mai proasta ca voi, nici prin India nu exista! :D

haideusicfr
haideusicfr  •  24 Octombrie 2017, 15:28
Postat de sakamoto pe 24 Octombrie 2017, 14:13

Ar fi mai util la Natzionala Romaniei decit Andone, Keseru, Stancu, Stanciu, Balutza, Chipciu, totzi la un loc. Sigur ar marca goluri. Dar sintem atit de conservatori, incit urmatoarele 2-3 generatzii, jucatori de culoare nu vom vedea jucind pt Romania. Drept este ca juca la Natzionala, Banel Neculitza. Este el de culoare, dar...autohton! Vorba lui Corleone:una-i una si alta-i alta!

Cum ar fi oare un meci intre Nationala Romaniei contra unei selectionate formate doar din jucatori ''straini''? Cu Gnohere, Camora, Eric , Balde ,Vera, Culio,Nemec ,plus la Steaua mai sunt cativa. Ca tot ne doare capul de romani mandri ce suntem!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează