FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Elogii pentru Hagi în presa internațională: "A adus metodologia lui Cruyff în România! La Viitorul totul este diferit"

Articol de GSP - Publicat joi, 23 martie 2017 15:43

Viitorul, echipa lui Gică Hagi, începe să impresioneze în lumea fotbalului, fiind pe primul loc în Liga 1 și jucând cu echipa sub 19 ani în UEFA Youth League.

Presa din Portugalia a scris despre Academia Hagi, iar portarul Peterson Pecanha, fost la Viitorul, în 2016, a dat detalii despre proiectul de la Ovidiu.

"Clubul Viitorul este total diferit de ce este în România. Este un club foarte bine organizat și are un plan bun. Cei de acolo sunt atenți cu toată lumea, nu doar cu seniorii, ci și cu juniorii. Au plecat de jos, iar acum se luptă pentru titlu. Și asta cu o echipă formată în proporție de 80% cu jucători 

Este imposibil să vorbești cu Hagi despre altceva în afară de fotbal. Dacă vorbește despre un subiect, după două minute revine la fotbal. Când juniorii se antrenează și vede că ceva nu e așa cum vrea, oprește jocul, cheamă antrenorul și îi spune ce să facă. Toată lumea îl respectă, și nu doar pentru jucătorul care a fost.

Hagi conduce totul. A venit cu o strategie de la Barcelona și a adus metodologia lui Cruyff în România. Are mare succes. Jucătorii de la Viitorul sunt la toate naționalele. 

Complexul este foarte bun. Sunt două terenuri mari și două mai mici, toate cu iarbă naturală. Plus terenuri sintetice. Pe toate le-a făcut Hagi. Când apare la TV, Hagi este diferit de oricine. Nimeni nu l-a ajutat. A făcut totul cu banii lui. Este un om diferit", a spus Pecanha, 37 de ani, jucătorul lui CD Feirense.

"Steaua, pe lângă suportul patronului Gigi Becali, este ajutată de orice și oricine. Nu vreau să vorbesc prea mult despre asta.
Dușmanii Stelei erau Dinamo, Rapid și Petrolul. Ultimele două au intrat în faliment, iar Dinamo a trecut printr-o reorganizare. Dar financiar, Dinamo e sub Steaua. Steaua cumpără și vinde cel mai bine, iar Viitorul formează" Pecanha

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
1584398581588211
Florin Dobranis  •  24 Martie 2017, 18:24
Postat de ovidiu_3003 pe 23 Martie 2017, 18:36

...viitura nu i buna de nimic ...decat de aranjamente ...

Ba esti atat De prost !!! Dar atat De prost..ca nu te uda ploaie

ortega
ortega  •  23 Martie 2017, 20:21

La Gigitorul și blaturile sunt diferite ... Sunt atât de la vedere că-ți vine să vomiți ...

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  23 Martie 2017, 18:36

...viitura nu i buna de nimic ...decat de aranjamente ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează