FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

Explicația halucinantă a arestării lui Gică Popescu: "Statul paralel a condus ţara" + Cine e singurul om care l-ar bate pe "Baciul" la şefia FRF

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 16 ianuarie 2018 21:19

Mitică Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit despre preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal şi despre numirea lui Gică Popescu în funcţia de consilier al premierului României.

"Gică Popescu i-ar bate pe toţi. Poate doar pe Hagi nu ar avea cum. Iordănescu poate câştiga doar daca învie Oprea, dar el este terminat din punct de vedere politic. A fost blestemat după răul pe care l-a făcut.

Oricine vine preşedinte trebuie să îl roage pe Mircea Sandu să îl ajute. Chiar şi Lupescu. Dar nici el nu câştigă în faţa lui Burleanu. E susţinut politic şi de cei cărora le este foame".

Gică Popescu trebuia să aştepte 3 ani, apoi candida şi îi lua locul lui Burleanu. Nu se murdărea politic, cu toate că s-a dus la un partid care avea peste la 60 la sută. Încântă pe toată lumea. Şi eu m-aş fi dus. Mai ales după ce a fost lovit mişeleşte după ce îşi plătise cu 3 ani înainte banii. E fără precedent în lume. Statul paralel a condus ţara. Nişte coduri false pe care oamenii se duc în puşcărie. Oricine vine premier nu se atinge de Gică Popescu", a declarat Mitică Dragomir la TV Telekom Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
mosvasile
mosvasile  •  17 Ianuarie 2018, 15:11

Bre nea Mitica!Chiar ca era nevoie de un "stat paralel" in locul "statului mafiot"!

roadghost
roadghost  •  17 Ianuarie 2018, 11:06

Ba nu, explicatia pt arestarea lui Gica Popescu e savarsirea unei infractiuni, oricat de halucinant i se pare acestui fanfaron batran

1824623924422383
Doru Bobin  •  17 Ianuarie 2018, 10:39

Statul paralel trebuia sa il inchida si pe mafiotul de Dragomir, nu i-ar mai muri multi inainte. A facut rau fotbalului, impreuna cu clanul Becali.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează