FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Ema Dolha nu crede că fostul rapidist Nicolae Grigore va avea probleme în Ştefan cel Mare: " Fanii dinamovişti apreciază calitatea. Am fost şi sînt unul dintre ei!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 23 ianuarie 2015 17:50

Fostul dinamovist Emilian Dolha a revenit în echipa lui U Cluj de cînd George Ogăraru a preluat banca tehnică. Dolha, 35 de ani, a comentat şi situaţia de la fostele sale echipe, Dinamo şi Rapid.


"Îi mulţumesc lui George Ogăraru, staff-ului, mereu voi fi alături de ei, m-au făcut fericit, m-au lăsat să mă antrenez, ceea ce pentru mine e cel mai frumos lucru", a spus Dolha la Dolcesport.

U Cluj va juca în semifinalele Cupei cu rivala CFR Cluj, iar portarul se gîndeşte la trofeu: "Semifinale de Cupă am destule, vreau o finală, vreau Cupa. Nu mă interesează cu cine jucăm".

Dolha a vorbit şi despre reîntîlnirea cu cei de la Dinamo, cu care U Cluj împarte hotelul în Antalya: "M-a bucurat foarte tare revederea cu cei de la Dinamo, a fost minunat, asta mă face fericit pentru că înseamnă că n-am trecut ca peştele prin apă acolo, am lăsat o impresie bună. Au fost trei ani foarte buni, foarte frumoşi. M-am bucurat tare mult să-i văd pe Marius Niculae, pe Danciu, pe Alexe. Niculae e cîine adevărat. Lui Nicolae Grigore îi stă foarte bine în alb-roşu. Sigur se va adapta, suporterii dinamovişti apreciază calitatea, mereu au făcut asta. Eu am avut foarte puţine probleme cu ei la început. Am fost şi sînt unul dintre ei".

"Situaţia de la Rapid e mai mult decît tragică. Am luat tituri, cupe acolo, nu mă aşteptam să ajungă în situaţia asta. Şi-au făcut-o cu mîna lor, fiecare înţelege ce vrea din asta", a concluzionat Dolha.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
radhocoo
radhocoo  •  23 Ianuarie 2015, 18:47

RESPECT Ema!!!!!!

zecs93
zecs93  •  23 Ianuarie 2015, 18:41

Respect Ema Dolha, esti unul dintre noi

Vezi toate comentariile (2)
Comentează