FOTBAL  »  Superliga  »  

Emeric Ienei a comentat gestul făcut de Cristi Tănase: "A avut un comportament de neînţeles! Spectatorii o să-l aplaude cînd o să joace bine"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 martie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 25 martie 2015 10:20

Emeric Ienei, antrenorul care a adus Stelei Cupa Campionilor Europeni, a comentat gestul lui Cristi Tănase, care la finalul meciului cu Viitorul a scuipat către suporteri.

"Cristi Tănase a avut un comportament de neînţeles. Spectatorii aşteaptă mai mult de la el, pentru că este un jucător valoros. Cred că pshic este lipsit de acel spirit de linişte pe care trebuie să îl transmită colegilor din postura de căpitan.

Tănase ar trebui să se gîndească doar la joc, nu la ce se strigă din tribună. Spectatorii îl vor aplauda cînd o să joace bine", a spus Ienei la DolceSport.

Fostul antrenor a vorbit şi despre absenţa suporterilor de la stadion.

"Mă doare cînd văd cîţi spectatori vin la meciurile echipei. În ultimul timp, Steaua nu a mai avut acel joc elevat de la începutul campionatului şi poate de aceea nu mai vin spectatorii", a adăugat Ienei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
simptomulzero
simptomulzero  •  26 Martie 2015, 16:37

Gestul lui Tanase nu e chiar unul de neinteles. domnule Ienei. Daca dumneavoastra ati fi injurat de toate neamurile si de tot ce se poate timp de 80-90 de minute cum ati reactiona? Stadioanele de fotbal au devenit (nu doar in Romania) locul unde iti poti da drumul la gura si poti spune orice fara a pati ceva. Dovada: amenzile acordate echipelor din cauza ca suporterii striga "ti.ga.nii"(desi nu vad de ce i-ar deranja pe ti.ga.ni ca li se spune ti.g.a.ni). In concluzie, domnule Ienei, ar trebui sa nu mai transformati suporterii in ingerasi. Oameni ca dumneavoastra, le-au dat libertatea(chiar daca doar prin declaratii) sa se exprime si sa se comporte ca niste animale.

dnlpiticu
dnlpiticu  •  25 Martie 2015, 22:30

Lupta Steaua.

dnlpiticu
dnlpiticu  •  25 Martie 2015, 22:27

Daca da gol cu petrol si cu aragaz ill iertam.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează