FOTBAL  »  Superliga  »  FCM TG. MUREŞ - STEAUA 0-1

Emeric Ienei: "Lui MM Stoica i se face prea multă reclamă, zici că a venit preşedintele României"

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 noiembrie 2010 00:00

Emeric Ienei a comentat venirea lui Mihai Stoica în funcţia de manager general al Stelei şi spune că rolul acestuia este mai mic decît al jucătorilor sau al antrenorului.

 

"S-a făcut prea mare tam-tam cînd a venit Mihai Stoica, deşi rolul principal îl au jucătorii şi antrenorul. El este un manager, dar pînă la urmă ce atribuţii are? S-a vorbit zilele astea de el de parcă ar fi venit preşedintele României. El trebuie să fie cel căruia antrenorul să îi spună ce are nevoie la echipă, ce posturi sînt deficitare, dar antrenorul trebuie să aibă decizia în privinţa echipei", a spus Ienei la Sport Total FM.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (39)
costacurta
costacurta  •  21 Noiembrie 2010, 15:20

IN ECHIPA AIA DE AUR DIN ANII 80", PE CUVANTUL MEU DACA SE VORBEA ATAT DE CONDUCATORI DE PRESEDINTI, RAR DE TOT, A AVUT STEAUA UN CONDUCATOR CUM NU CRED CA VA MAI FI VREODATA: ION ALEXANDRESCU, CEL MAI BUN CONDUCATOR DE CLUB CARE A FOST IN ROMANIA, SUPER OM, DUMNEZEU SA-L IERTE.

bridges
bridges  •  21 Noiembrie 2010, 15:09

Bine ca a venit si asta in conditiile in care de la Steaua se pleaca pe banda rulanta....Cat despre comparatia cu presedintele...este tare nefericita,ala nu mai merge nicaieri si nu-l primeste nimeni de bun ce este Macar de la MM va mai asteptati la ceva,la un transfer,la un alt antrenor...

lupta_steaua
lupta_steaua  •  21 Noiembrie 2010, 14:57

ucatorilo, binenteles. Pana acum nu ne-au convins cu nimic: cateva exceptii - Gardos, Tatarusanu, ....

Vezi toate comentariile (39)
Comentează