FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - RAPID, 20:30, LUNI 24 NOIEMBRIE, LOOKTV, LIVETEXT GSP.RO

Emil Săndoi este încrezător că CS U Craiova nu va pierde meciul cu Rapid: "Noi avem prima şansă"

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 21 noiembrie 2014 14:36

Emil Săndoi a susţinut astăzi o conferinţă de presă înainte de meciul de luni, cu Rapid, şi a declarat că este încrezător în şansa echipei sale de a cîştiga acest meci.

"Poate fi considerată şi o revanşă pentru noi, avînd în vedere că ne-au eliminat din Cupa Ligii. Rapid nu se află într-o situaţie foarte bună în Liga 1, dar şi noi am fost la fel şi am reuşit să ne revenim. Nu se poate vorbi de o favorită certă, dar noi avem prima şansă, avînd în vedere jocul, poziţia în clasament şi avantajul terenului prorpiu. Rapid are nişte jucători foarte buni, ca Daniel Pancu, Emil Dică sau Vali Negru. Sînt o echipă în creştere, iar în meciul cu Ceahlăul meritau să cîştige. Acest meci va fi un derby", a declarat Emil Săndoi.

Meciul CS U Craiova - Rapid se va disputa luni, 24 noiembrie, ora 20:30, în direct la LookTV şi liveTEXT pe GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
realrapid
realrapid  •  22 Noiembrie 2014, 00:50

Se mai bat interlopii prin toata Craiova ? Voi vorbiti de negri,aveti cioroi cu milioanele,iar Fonta a fost votat in Oltenia cel mai mult,ati intrecut si Moldova,rusine comunistilor !

craioveanu91
craioveanu91  •  21 Noiembrie 2014, 20:51
Postat de mobutu pe 21 Noiembrie 2014, 16:46

intunericimeeeee.....p fonta l-a votat mama-mare si tzigancile kre cred k "fonta poate sa ne mareste si noua salaru`!!"...asa k...iar n-o nimerisi...iar cazusi d agarici!!

nu spui o noutate, dark e un cio flengar de cade tot timpu de ra hat, e omul de baza al mititelului pe gsp:))

craioveanu91
craioveanu91  •  21 Noiembrie 2014, 20:47

Stiinta 3-0 kr0nk kronck :)) batem pasarile si ne refacem golaverajul o sa vedeti ;)

Vezi toate comentariile (25)
Comentează