FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Emoţii cu ”Gladiatorul” » Steliştii încă nu ştiu cît stă Alexandru Bourceanu! Cînd află verdictul medicilor

Articol de GSP - Publicat luni, 01 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 01 septembrie 2014 19:22

Alexandru Bourceanu revine în Ghencea după numai 6 luni de la transferul la Trabzonspor. Mijlocaşul va evolua la Steaua în următorul an sub formă de împrumut, însă debutul său ar putea fi amînat din cauza unei accidentări la genunchiul drept.
Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, a anunţat că Bourceanu va afla mîine dacă va putea juca după cele două săptămîni de pauză pentru meciurile naţionalelor. "Bourceanu a considerat că în momentul ăsta ar fi foarte bine să se întoarcă la Steaua. Cunoscînd echipa şi situaţia sa de la Trabzonspor, el a considerat că asta e opţiunea corectă.

Medicii îl vor supune mîine la un control amănunţit. Şi astăzi a fost la spital, iar mîine o să facă teste specifice pentru afecţiunea pe care o are. Nu pot spune dacă va putea juca după această pauză. Mîine aflăm verdictul", a spus Valeriu Argăseală la DolceSport.

1,3 milioane de euro a plătit în iarnă Trabzonspor pentru transferul lui Bourceanu

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
caminero
caminero  •  02 Septembrie 2014, 08:53

Se vede treaba că Bouleanu a evoluat atît de bine cu marile forţe MaşpişaSpor şi RahatlokumSpor, încît l-au făcut ăia pachet pe asta ghiaur pezevenghi şi l-au trimis la origini ...

tbonee
tbonee  •  02 Septembrie 2014, 08:46
Postat de stelistulbrasov pe 01 Septembrie 2014, 20:35

Prietene,Alex si intr-un picior e bun....Face putina ordine in vestiar...Avem nevoie de gladiator....

avem nevoie de lider, de capitan, Tanase 2 clase nu are cum sa fie lider-capitan, ala nu stie sa scoata 3 vorbe din gura....Steaua a facut performante doar cu lider si capitani puternici, de la Radoi in 2006 performanta istorica semifinala Uefa, pana la Bourceanu si Pintilii, locul 1 in grupa europeana, calificare in sferturi eliminare Ajax etc....acum daca s-a intors asta sezonul asta e asigurat, urla asta putin la ei pe teren si ii trzeste pe lesinatii gen Stanciu-Lato pt ca pe Rapa sper sa nu il mai vad curand in echipa asta

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  02 Septembrie 2014, 03:42
Postat de stelistulbrasov pe 01 Septembrie 2014, 20:35

Prietene,Alex si intr-un picior e bun....Face putina ordine in vestiar...Avem nevoie de gladiator....

deci e femeie de serviciu. fotbalul se joaca pe gazon nu in vestiare, userule. e clar, la insulte esti mare shtab, la futbol esti paralel.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează