FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Emoţii pentru stelişti! Roş-albaştrii îşi pot pierde unul dintre cei mai buni jucători: "Deja sună telefonul"

Articol de GSP - Publicat luni, 22 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 22 septembrie 2014 17:57

Impresarul lui Giedrius Arlauskis a vorbit despre situaţia jucătorului. Leonid Istrati recunoaşte că portarul a semnat doar pentru un an cu Steaua şi există şanse ca roş-albaştrii să-l piardă. 

"Arlauskis are contract pînă în vară. Deocamdată forma lui lasă de dorit, nu e la potenţialul maxim. Vorbesc serios! Am anticipat corect cînd am spus că Steaua e o soluţie perfectă pentru el. Acum, "Arla" e la 70% din potenţialul său.

Steaua ne-a bătut cîteva apropo-uri pentru prelungirea contractului. ne vom aşeza la masa negocierilor. Nu pot spune că el va continua la Steaua. Au venit deja cîteva oferte interesante.

Deocamdată sînt confuz, că nu am ce să vă spun. El se simte foarte bine la Steaua. E iubit şi apreciat acolo. Cred că ar vrea să continue. Să vedem ce va fi.
I-a crescut mult cota în lunile astea. E din nou portarul ăla mare, căutat. 

Meritul aducerii lui Arlauskis este al lui Valeriu Argăseală, poate că a contat şi prietenia cu MM Stoica. Faptul că Steaua i-a întins o mînă de ajutor va conta mult în viitoarele negocieri. Vom vedea", a spus Leonid Istrati la LookTV.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (76)
andytheblue
andytheblue  •  14 Octombrie 2014, 02:15

Campioni am fost ,campioni vom fi pana vom muri Steaua BUcuresti !!!!!!!!!!!

andytheblue
andytheblue  •  14 Octombrie 2014, 02:14

Campioni am fost ,campioni vom fi pana vom muri Steaua BUcuresti !!!!!!!!!!!

andytheblue
andytheblue  •  14 Octombrie 2014, 02:02

Campioni am fost campioni vom fi pana vom muri Steaua BUcuresti !!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (76)
Comentează