FOTBAL  »  Superliga  »  INAUGURARE STADION

Emulație fără precedent înaintea debutului pe propriul stadion în Liga 1! Toate biletele, sold-out într-un timp record

Articol de - Publicat miercuri, 14 martie 2018 18:40

Meciul de pe 19 martie dintre Sepsi OSK Sfântu Gheorghe şi FC Voluntari, care marchează debutul echipei covăsnene pe propriul stadion, se va disputa cu casa închisă.

Conducerea clubului din Sfântu Gheorghe a menţionat că toate biletele pentru meciul cu FC Voluntari, aproximativ 4.300, au fost achiziţionate în numai o zi şi jumătate de la punerea lor în vânzare.

Pentru meciul inaugural, care va avea loc de la ora 20.45, clubul a închiriat o nocturnă mobilă.

În acest campionat, Sepsi OSK şi-a disputat meciurile de pe teren propriu pe stadionul „Tineretului” din Braşov (iulie – decembrie 2017) şi pe stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti (februarie 2018).

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
merace
merace  •  14 Martie 2018, 20:58

De admirat reusita pentru oras! SEPSI, desi aproape la retrogradare in primul an de Liga 1, a reusit totusi sa faca un stadion nou pentru oras! Alte cluburi, stand de ani de zile in Liga 1, reusesc doar sa faca vile pentru patroni! :D hahaha

Vezi toate comentariile (1)
Comentează