FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Enache a spus tot după ce a plecat de la FCSB! Gigi Becali, luat la țintă: "Jucătorii sunt afectați"

Articol de GSP - Publicat marti, 27 februarie 2018 16:57

Transferat la Rubin Kazan, Gabi Enache vorbește deschis despre perioada de la FCSB, unde a fost în mai multe rânduri ținta criticilor patronului Gigi Becali. Nu doar el, ci și alți jucători din lot, unii dintre ei mult mai tineri. 

"Am văzut că pe unii copii din echipă îi afectează foarte tare. Eu spun că un jucător profesionist nu trebuie să bage în seamă, trebuie să treacă peste critici, şi să-şi vadă de jocul pe care îl practică", a declarat Gabi Enache la TV Digi Sport. 

Andrei Vlad, Florinel Coman sau Dragoș Nedelcu sunt doar câțiva dintre jucătorii tineri criticați în ultimele luni de patronul Gigi Becali

Gabi Enache a fost transferat la Rubin Kazan, în Rusia, liber de contract, după ce s-a despărțit de FCSB, care îl adusese de la Astra în schimbul a 500.000 de euro. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
1471754792953870
Siminic Vali  •  28 Februarie 2018, 03:09

voi astia care comentati aiurea sunteti anti steaua sa ii *** *** *** si la toti stelisti chiar daca a gresit se mai intampla dar a avut sk meciuri mai bune poate a avut o perioada proasta sau grea nimeni nu stie ce i in viata unui jucator a plecat cu capul sus dar o sa vedeti ca se va intoarce ca multi alti inapoi unde a evoluat mai bine la o echipa buna doara FCSB

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1260234347346768
Ioan Trisi  •  27 Februarie 2018, 22:41

Eu cred ca daca vrei sa joci bine la fcsb trebuie in primul rand sa fii mai nesimtit decat mm,mai mincinos ,mai tupeist si mai mafiot ca jiji ,dar e greu cu astia doi!Timpul o sa ne arate adevaratele lor fete!

zagna
zagna  •  27 Februarie 2018, 22:08

Asa a facut el, l-a ignorat pe Becali si a jucat "excelent" ...

Vezi toate comentariile (20)
Comentează