FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - DINAMO 0-1

Enache ar putea plăti cu postul eșecul cu Dinamo: "Mă pot despărți de Botoșani"

Articol de GSP - Publicat marti, 03 aprilie 2018 20:28

Costel Enache recunoaște problemele pe care echipa sa le are în ofensivă, iar azi, după meciul cu Dinamo, pierdut în superioritate numerică, 0-1, a recunoscut că s-ar putea despărți de FC Botoșani. 

"E clar că nu funcționează finalizarea. Am controlat jocul, am avut ocazii, dar nu reușim să înscriem. Știam că Dinamo e genul de echipă bună pe contraatac. Ocaziile ratate s-au răzbunat. E greu de digerat o asemenea înfrângere. Trebuie să rămânem echilibrați și să acceptăm dacă vom fi blamați, așa cum am fost lăudați când am meritat.

Trebuie să fim mai concentrați la finalizare, să putem lua deciziile optime. Jocul n-a fost unul dezechilibrat, ba chiar foarte echilibrat, dar ei au reușit să câștige dintr-o fază un meci. Rămâne regretul că nu putem înscrie.

Nu e confortabil să ți se strige demisia. Mă consum mult, aud ce se strigă. Trebuie să fiu echilibrat, să înțeleg mesajul lor. Știu că sunt supărați, și eu sunt, dar nu știu dacă schimbarea mea ar schimba fața echipei. Nu pot decide eu ce se va întâmpla, mai avem Cupa României, trebuie să rămânem concentrați. Șefii clubului decid ce se va întâmpla cu mine. Eu nu țin de scaun. Nu sunt conflictual, așa că mă pot despărți de Botoșani", a zis Costel Enache la TV Digi Sport. 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  04 Aprilie 2018, 10:39

scumpule nu trebuie sa strige demisisia DATIO TU nu astepta momentele grele

116530435479785
Anca Toma  •  03 Aprilie 2018, 23:06

Costel Enache pare debusolat rau,obosit fiert.Echipa a jucat al zecelea meci la tacaneala,bufa chiar daca o repriza au fost in 11 la 10.El declara ca intr-un meci cu Dinamo sunt multe 2 ocazii .Dar cate ocazii ai avut cu ultoma clasata Juventus cu care ai jucat 2 meciuri la Botosani?La Chiajna am jucat in 10, 5 minute si toti erau cu curul in poarta...acolo ne -a iesit egalul chinuit.Daca intr-adevar ai personalitate ar trebui sa pleci poate se deblocheaza si jucatorii care sunt cu moralul la pamant

samertx
samertx  •  03 Aprilie 2018, 21:40
Postat de cpt.ahab pe 03 Aprilie 2018, 21:25

Păcat. Un om de mare bun simț. Îmi pare rău că n-are succes. Multă sănătate și să sperăm că va ieși soarele și pe ulița lui!

Căpitane, bunul simț nu este condiție esențială în fotbal. Trec printr-un moment prost cei din Botoșani, dar mai mișă îmi este de noi, ne-am chinuit un pic să-i batem. :))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează