FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA

Englezii, surprinși de transferul lui Milevski în Liga 1: "Liverpool era gata să ofere 15 milioane de euro pentru el"

Articol de GSP - Publicat luni, 08 februarie 2016 21:48

Transferul lui Artem Milevski în România, la Concordia Chiajna, i-a surprins pe englezi. Jucătorul bielorus a fost dorit în urmă cu 5 ani în Premier League de Liverpool.

Jurnaliștii englezi de la Hitc.com au alocat un spațiu remarcabil acestui subiect și și-au adus aminte de perioada în care formația "cormoranilor" a fost la un pas de a-l transfera pe Milevski.

"Născut în Minsk, Milevsky a atras atenţia tuturor încă din 2006, cînd a dus-o pe Ucraina în finala Campionatului European Under 21. Au urmat apoi cinci sezoane foarte bune pentru Dynamo Kiev, astfel că Roy Hodgson era gata să ofere în 2010 aproximativ 15 milioane de euro pentru semnătura sa.

Mutarea era ca şi rezolvată, doar că antrenorul a fost dat afară între timp. După aceea a venit Brendan Rodgers, însă acesta n-a fost interesat de jucător, astfel că negocierile au fost sistate", scriu cei de la Hitc.com.

"Accidentările din ultimii ani l-au făcut să aleagă formaţii mai puţin cunoscute din Europa. Nu a convins la Gaziantepsor, Hajduk Split şi RNK Split, astfel că în această iarnă a ajuns la o echipă din Liga 1 din România: Concordia Chiajna" Hitc.com

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
fibra
fibra  •  09 Februarie 2016, 08:34

Gata,gata acum sase ani. Voi aveti toti neuronii la locul lor?

815309251857881
Popa George  •  08 Februarie 2016, 22:32

era cat pe aci...ce ghinion

Vezi toate comentariile (2)
Comentează