FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

"Eram într-un ritm bun, dar au apărut erorile" » Mesajul lui Brănescu pentru arbitrii români

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 noiembrie 2016 01:19

Laurenţiu Brănescu a vorbit despre perioada petrecută până acum la formaţia alb-roşie, ce a învăţat de la Buffon şi obiectivele pe care le are în viitor.

"Am avut un start foarte bun de sezon, eram într-un ritm foarte bun, dar au apărut erorile de arbitraj într-un moment în care noi eram principala contracandidată pentru Steaua în lupta la titlu. 

Sunt convins că vom reveni în lupta pentru primele locuri. Cu o singură condiţie: să fim arbitraţi corect! Nu cerem ajutorul nimănui, vrem ca arbitrii români să nu mai influenţeze rezultatele şi clasamentul", a declarat Brănescu într-un interviu acordat site-ului clubului Dinamo

Portarul lui Dinamo speră că într-o zi va ajunge titular în poarta lui Juventus: "Aș fi un ipocrit dacă nu aș declara așa ceva, orice portar din lume visează să ajungă la un club mare al Italiei, al Europei. Dar până atunci sunt aici, într-un grup minunat, sunt la cea mai frumoasă echipă din România, cu suporteri extraordinari. Doar Dinamo există pentru mine în acest moment", a spus acesta pentru fcdinamo.ro.

Goalkeeperul de 22 ani a vorbit şi despre incidentul de la finalul meciului de la Craiova, în urmă căruia a fost acuzat că a scuipat un suporter dinamovist: "Nu am avut cea mai inspirată reacție și îmi pare rău pentru acel incident de la finalul meciului. Laurențiu Brănescu este un caracter și ridică mâna atunci când greșește."

"De la Buffon nu ai cum să nu înveți. La vârsta lui dă sută la sută la fiecare antrenament. Este un tip care dacă te vede că nu te antrenezi la capacitate maximă te ia deoparte şi îți spune că nu trebuie să te comporți aşa la un club mare. Pentru mine rămâne cel mai mare portar din istorie"

Laurenţiu Brănescu

12 meciuria apărat Brănescu în Liga 1 pentru Dinamo, primind 14 goluri. Doar într-un singur meci Brănescu n-a primit gol

Brănescu a venit la Dinamo în luna iunie a acestui an, fiind împrumutat două sezoane de la Juventus.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
haideusicfr
haideusicfr  •  05 Noiembrie 2016, 15:50

*Mesaje* nu dau cei de la Steaua, Viitorul, Botosani, Pandurii ,echipe favorizate. Pentru ca faca parte din coperativa. E normal?

nicse
nicse  •  05 Noiembrie 2016, 14:33

Branescu, n-a existat meci in care sa nu faci o gafa... lasa-ne cu explicatiile astea cu arbitrii si antreneaza-te ...pana la Juventus mai ai multe de facut...

andrei.f
andrei.f  •  05 Noiembrie 2016, 11:57

Te pomeneşti că acest Brănescu şi-a pierdut postul de titular la Dinamo din cauza arbitrilor. PENIBIL, PENIBIL !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează