FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FCSB 1-0

Eric a răbufnit după ce a învins-o pe FCSB: "Am început să dăm peste nas tuturor" + Și-a anunțat un obiectiv pretențios: "Vreau să mă țină minte România"

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 septembrie 2017 22:40

Eric de Oliveira a marcat golul victoriei Viitorului în meciul cu FCSB, scor 1-0, și spune că acum le-a dat peste nas contestatarilor săi.

"Am arătat că suntem capabili să învingem pe oricine. Cred că acum lumea se sperie de noi. Acum ne pregătim din ce în ce mai bine. E o fericire mare când marchezi. Întreaga echipă merită felicitări pentru dăruire și muncă.

Am văzut că am fost criticat dur că domnul Hagi m-a luat la viitorul. Dânsul mi-a spus să-mi văd de treaba mea și să muncesc. Acum am început să dăm peste nas la toată lumea. Trebuie să muncim și să arătăm cine suntem. Noi suntem campioana României! Cred că jucătorii mari se văd în meciurile mari! Trebuie să muncim cu echipele mici și să ne arătăm valoarea în meciurile grele.

În plus, țintesc să devin cel mai bun marcator străin din istoria României, ca Demollari sau ca Wesley, ca să mă țină și pe mine lumea minte o bucată de vreme. Cred că merit, mai ales pentru cariera pe care am avut-o aici", a declarat Eric la TV Digi Sport.

Top 3 golgeteri străini în Liga 1:

1. Wesley da Silva (retras) - 64 goluri;
2. Bojan Golubovici - 52 goluri;
3. Eric de Oliveira - 51 goluri;

clasament

 

Save

Save

Save

Save

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
burgman
burgman  •  10 Septembrie 2017, 16:07

Bravo, foarte corect spus!

andrei.f
andrei.f  •  10 Septembrie 2017, 14:29

Eric, tu ţi-ai dat examenul în meciurile din preliminariile cupelor europene. Singur cu portarul, în loc să marchezi şi să califici Viitorul, te-ai câcăit şi aruncat pe jos după ce te-a blocat un fundaş. Acolo se vede adevărata valoare nu în meciurile interne în care puturosul Budescu, după ce a greşit o minge, nu a alergat să te blocheze !

cainelup
cainelup  •  10 Septembrie 2017, 11:59

Inca mai exista mentalitatea gaunoasa ca e mare performanta "sa bati steaua", iar echipele din prima liga vad cate o victorie cu fecesebe ca pe o medalie de aur. Nu mai e de multi ani asa si e valabil in ambele sensuri, pentru toate echipele.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează