FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Eric are o galerie favorită în fotbalul românesc: "Sunt îndrăgostit de galeria lor. Mi se face pielea de găină"

Articol de GSP - Publicat marti, 07 noiembrie 2017 18:04

Eric de Oliveira îmbracă în prezent tricoul Viitorului, însă recunoaşte că singura galerie care l-a impresionat e cea a Rapidului.

"Proiectul Academia Rapid este foarte frumos. E păcat să vezi că echipele mari nu mai joacă în Liga 1.

Eu nu sunt rapidist, stelist sau dinamovist, dar sunt îndrăgostit de galeria Rapidului pentru că de fiecare dată când mergeam acolo ca adversar mi se făcea pielea de găină. Ce istorie are Rapidul! E frumos...", a declarat Eric de Oliveira la telekomsport.ro.

Academia Rapid e lider în Liga a 4-a, cu 32 de puncte după 12 etape, în timp ce CSA Steaua e pe poziţia secundă, la 3 lungimi în spate, dar şi un meci mai puţin.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
visarionpalnie
visarionpalnie  •  08 Noiembrie 2017, 09:27

Te încadrezi in grupul iosif, inginerul, random, palnie, valentin...si alte clone fcsbiste, ***, adică *** " ***";))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ucluj2011
ucluj2011  •  08 Noiembrie 2017, 09:07

De cum am citit titlul știam la care galerie se referă Eric , nici nu putea fi vorba de alta , au spus-o toți... și rapidiști și NErapidiști , și prieteni , și dușmani ai Rapidului , și suporteri și conducători de club , și antrenori , și fotbaliști de la mici la mari... TOȚI. Cei din Giulești au avut dintotdeauna galerie , suporteri de suporteri... steaguri , tobe , deplasări , atmosferă tăticu nu glumă... cu MUUULTE zeci de ani înainte de 1990 , încă de pe vremea cînd noi ceilalți nici nu știam "cu ce se mănîncă" galeria. Duoă anii 90 au mai fost PERIOADE în care o galerie sau alta ar fi putut "PE UNDEVA" să se APROPIE de incredibila galerie giuleșteană precum cea a Petrolului (din cînd în cînd )... cea a lui Dinamo în anumite perioade DUPĂ cînd erau/sunt meciuri importante și se crează o anumită emulație... cea a Stelei din vremea lui Jean Pavel pe care a avut grijă Becali cu ale lui gorile să o strice pentru că Pavel nu voia să facă ce spune Becali , U Cluj din cînd în cînd la meciurile importante... și cam atît. DAR fanii rapidiști sunt de departe cei mai CONSECVENȚI , cei mai ATAȘAȚI culorilor clubului lor , cei mai fanatici , INDIFERENT de Ligile în care au evoluat și de nenumăratele și martile probleme de un fel sau altul pe care le-au avut dealungul istoriei lor ... sunt UNICI în România (de fapt nu sunt multe echipe în Europa care să aibe fanii Rapidului).

chromophobia
chromophobia  •  08 Noiembrie 2017, 06:46

Rapid are cea mai frumoasa galerie din tara.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează