FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Eric de Oliveira a dezvăluit motivul pentru care n-a ajuns la Steaua » "Pentru mine nu e nici o pierdere"

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 25 ianuarie 2015 13:06

Eric de Oliveira a ajuns în această iarnă de la Al Ahli la Pandurii Tg. Jiu, însă în dese rînduri şi Steaua s-a arătat interesată de serviciile brazilianului de 29 de ani.

Acesta a plecat astăzi în cantonamentul din Turcia alături de formaţia gorjeană, iar pe aeroport a dezvăluit care a fost persoana ce nu l-a dorit la Steaua.

"În ultimii ani se tot vorbea despre o plecare a mea la Steaua, dar din cîte am înţeles, nea Gigi nu m-a vrut. Aşa că pentru mine nu e nici o pierdere", a spus Eric.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
superstar23
superstar23  •  25 Ianuarie 2015, 17:27
Postat de apokalyps. pe 25 Ianuarie 2015, 17:01

Sa-l intrebati si pe Messi de ce nu a ajuns la Gazde,cum plm isi permite asa ceva?cum plm sa nu ajungi la avortonul comunist,tu te auzi ce zici?

Cum de nu l-ati luat voi, astia de ati purtat soarele bolsevicilor pe tricouri ? A scazut leul moldovenesc asa mult ?

apokalyps.
apokalyps.  •  25 Ianuarie 2015, 17:01

Sa-l intrebati si pe Messi de ce nu a ajuns la Gazde,cum plm isi permite asa ceva?cum plm sa nu ajungi la avortonul comunist,tu te auzi ce zici?

ipsilante
ipsilante  •  25 Ianuarie 2015, 16:29

Pacat! Pierdere mare pentru Eric! Un transfer la FC Gazde ar fi insemnat trei pasi... INAPOI! Nu tu sigla, nu tu culori, nu tu palmares, nu tu nume... FC Gazde sau FC Roza Vanturilor = TURMA lui BEEEEEEECALI! Hai! Cine mai vrea sa se repeada sa faca parte din ...TURMA? FORZA BEHEHE!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează