FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - DINAMO 0-5

Eric e la un pas de Bundesliga » Îl ia Wolfsburg?

Eric va da probe în Bundesliga
Eric va da probe în Bundesliga

Articol de - Publicat miercuri, 03 august 2011 00:00 / Actualizat marti, 02 august 2011 22:15

Mijlocaşul brazilian va da probe la echipa germană în zilele următoare, după ce a fost urmărit de tehnicianul Felix Magath pe DVD-uri.


Eric de Oliveira (25 de ani) e la un pas de lovitura carierei. După ce a dezertat de la Mediaş, brazilianul a fost acceptat să dea probe pentru Wolfsburg în zilele următoare. "Felix Magath i-a transmis că vrea să-l vadă la cîteva antrenamente şi că l-a urmărit în ultimele luni la Mediaş. Eric a plecat duminică spre Germania şi a fost aşteptat la aeroport de oficiali ai clubului german", a dezvăluit un apropiat de-al jucătorului. Eric va da lovitura dacă va semna cu formaţia germană, el urmînd să încaseze 60.000 de euro pe lună. "Salariul este de zece ori mai mare decît la Mediaş. Eric este încîntat", a precizat sursa Gazetei.

De partea cealaltă, oficialii medieşeni au fost ironici după ce au auzit informaţia. "E foarte bine că dă probe la un club mare, pentru că despăgubirile vor fi pe măsură! Am citit şi eu, dar asta e, nu cred că va da probe, pentru că e un jucător sub contract cu Mediaşul", a punctat directorul general Ioan Horoba.

Motivaţi de conducere
Ioan Horoba a explicat că ieri jucătorii au fost băgaţi în şedinţă: "Am avut o discuţie cu toţi jucătorii împreună cu staff-ul tehnic şi am încercat să le explicăm importanţa jocului cu Mainz. Nu au fost reproşuri, ci le-am cerut doar concentrare şi să uite complet ce s-a întîmplat în ultimele zile cu echipa", a spus Horoba.

Jucătorii sînt optimişti
Medieşenii au trecut peste şocul înfrîngerii cu Dinamo şi au intrat în linie dreaptă pentru confruntarea cu Mainz. "Jocul cu Dinamo este deja istorie. Avem o şansă foarte mare de calificare, astfel că vom face tot posibilul pentru a ajunge în play-off. Va fi un meci mai tare decît cel din tur, iar noi vom da maximum pe teren", a afirmat internaţionalul georgian Akaky Kubhutia, convocat pe 10 august pentru amicalul cu Polonia.

Pîrvulescu revine
Accidentat în partida tur din Germania, mijlocaşul Paul Pîrvulescu va reveni pe teren în returul de joi cu Mainz. "A fost vorba doar despre o umflătură a gleznei, nimic grav. O să fie cel mai important meci pentru toată lumea, nu puteam să lipsesc. Nemţii sînt consideraţi favoriţi, iar noi nu avem nimic de pierdut, ci doar de cîştigat. Dacă o să învingem se vor uita rezultatele mai puţin bune din campionat", a declarat mijlocaşul.

"Sper să îi prindem mai obosiţi pe cei de la Mainz pentru că au jucat în Cupa Germaniei un meci cu prelungiri. Dacă ne mobilizăm, vom reuşi o figură frumoasă"
Alin Liţu, atacant Gaz Metan Mediaş

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
calinstely
calinstely  •  03 August 2011, 10:21

nuuuuuuuu,,, ramai la mediaaaaaaas!!!!!!!

dan
dan  •  03 August 2011, 10:07
Postat de danyboy84 pe 03 August 2011, 07:49

Litu-le.... Aia sunt fotbalisti tata nu glume ca voi astia din Liga I.... Doar nu crezi ca or sa fie obositi dupa al doilea meci al sezonului...:))

Si de ce ai pus cratima? :)) Greu tare cu romana asta...

hcoco
hcoco  •  03 August 2011, 09:07

horoba daca are contract de ce nu joaca? se pare ca minti asa cum ai facut toata viata.Nu pot sa cred ca Eric nu ar fi jucat mai ales ca e vorba de EL,pe cine crezi ca prostesti hotomanule.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează