FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - STEAUA 3-1

Eroii celor de la FC Voluntari vorbesc despre victoria cu Steaua, 3-1: "Am fost dominați o mare parte din meci"

Articol de GSP - Publicat luni, 22 februarie 2016 23:08

FC Voluntari a câștigat categoric meciul cu Steaua, 3-1, grație lui Hamed Kone și Vlad Achim. Cei doi au vorbit la finalul meciului despre victoria surprinzătoare cu formația roș-albastră .

"Sunt fericit pentru această victorie. Este foarte bine că am învins azi. A fost cel mai bun meci pe care l-am făcut la Voluntari.

Am aplicat ce am lucrat la antrenamente cu Ionel Ganea și am reușit să câștigăm.

Eu când primesc mingea mă duc direct spre poartă. Mi-am zis că trebuie să împing cum pot eu echipa în față și am făcut. Astăzi am avut noroc și este bine că am câștigat", a spus Kone.

2 goluri 
și o pasă de gol a reușit Kone azi, fiind omul meciului

"Este o bucurie foarte mare. Este o victorie la care lumea nu se aștepta. Eu credeam foarte mult în victorie, pentru că doar așa poți câștiga.

Steaua ne-a dominat o mare parte din joc, dar cu ambție și dăruire am reușit să câștigăm. Este foarte bine că am marcat la primele ocazii și nu pot spune că ei au avut multe ocazii", a adăugat și Achim.

1 gol
a reușit Achim în această seară

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
travka
travka  •  23 Februarie 2016, 09:26
Postat de chris_bu67 pe 23 Februarie 2016, 07:34

Vai Reghe ce umilință,cum f.c.s.p-ul tău atât de superior tuturor la toate capitolele,cu patron cu *** multe și credincios,cum să pățiți așa ceva tocmai cu voluntarii și tocmai în groapă?Reghe,probleme,măi?

da cand ati luat o in tur de la chiajna cu 3-0 tot in groapa? probleme mai? dar cand ati luat-o voi cu 5-1 de la Viitorul tot in groapa? probleme mai? meciul de aseara a fost un accident o sa vezi, am avut ocazii sa dam 3-4 goluri in prima repriza, dar si au batut joc de ele pe rand marica hamroun tamas plus arbitrul care nu da penalty, voi primiti penalty in fiecare meci, si jumate din ele nici nu sunt, la noi apara ala ca la handbal si nimic, in tur pe astra i am batut cu 3-2 si am pierdut cu 2-0, e usor sa vb acum dupa infrangeri nu? contra unei echipe care nu a iesit din careul propriu 90 de minute decat pe 3 contra atacuri si a avut inspiratie din 3 suturi sa de 3 goluri

benaflek
benaflek  •  23 Februarie 2016, 08:15

marica uita te la asta de mananca termite si greieri .tu zici ca esti o femeie dupa lahuzie.nu tii la duelurile cu fundasii deloc.fii drachu mai tare pe picioare ca m am imbolnavit de nervi cu voi

chris_bu67
chris_bu67  •  23 Februarie 2016, 07:34

Vai Reghe ce umilință,cum f.c.s.p-ul tău atât de superior tuturor la toate capitolele,cu patron cu *** multe și credincios,cum să pățiți așa ceva tocmai cu voluntarii și tocmai în groapă?Reghe,probleme,măi?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează