FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - ASTRA 0-1

Erori pro-Astra » Decizii controversate ale lui Balaj la Ploiești!

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 august 2015 20:33

Cristi Balaj a prins o zi proastă la partida dintre Petrolul și Astra, scor 0-1.

”Centralul” a acordat un penalty ușor în minutul 37 pentru Petrolul, ratat de Varga. Analiștii DolceSport au concluzionat că acesta n-a observat însă o altă lovitură de pedeapsă evidentă pentru ”lupi”, Varga fiind faultat la faza imediat următoare, în timp ce încerca să trimită în plasă balonul respins de Lung.

A urmat o nouă decizie controversată în minutul 68, cînd a acordat din nou penalty pentru Petrolul. Decizia a fost corectă, dar Pedro Queiros, autorul faultului, care ar fi trebuit eliminat pentru al doilea galben, nu a fost avertizat, ci Geraldo. Ulterior, arbitrul a explicat că l-a sancționat pe brazilian pentru proteste.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  30 August 2015, 22:39

ce sa'l mai acuzi pe balaj, cel de mult acuzat de contra... cand ratezi doua penaltiuri, ce mai conteaza....alde balaj.... pe avram jr. nu l'a acuzat nimeni, cand n'a dat penaltyul. petrolul pierde cu stil, altii castiga puncte din penaltiuri. vezi viitorul si multele penaltiuri. aia vor avea golgeter din penalty. nu conteaza ce fotbal joci, conteaza ....tzintaru de la comisia lui matzulakis ala din atena...

andyandrei2015
andyandrei2015  •  30 August 2015, 21:33

se stie ,astra e la butoane anu asta ,pe fata cu steaua si acu la fel

fcu1948
fcu1948  •  30 August 2015, 21:27

În accepțiunea scribilor de la jesepeu, atunci când arbitrul acordă un penaly ușor pentru Petrolul, înseamnă că a fost o eroare pro... Astra! Pro... știi sunteți voi ăștia de la jesepeu sau, și mai rău, pro. .. ști ȘI plătiți de jiji să loviți în contracandidatele fcsb-ului la titlu!!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează