FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VOLUNTARI 2-1

Eroul FCSB-ului a dezvăluit secretul ascensiunii sale » Dică are o contribuție importantă

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 iulie 2017 23:01

FCSB a câștigat meciul din prima etapă cu FC Voluntari, scor 2-1. Echipa lui Dică a marcat golul decisiv în prelungirile partidei prin Dennis Man.

Fotbalistul de 18 ani care profită de regula jucătorului sub 21 de ani susține că încrederea pe care i-a dat-o Dică a contat foarte mult.

"A fost un meci greu, dar și noi ne-am făcut meciul greu pentru că am ratat ocazii importante. E bine că am câștigat până la urmă. Dacă nu profiți de șansele pe care le ai fotbalul se răzbună.

Domnul Dică mi-a dat multă încredere și a vorbit mult cu mine. Pentru mine contează foarte mult. Sper să nu-l dezamăgesc", a declarat Man la TV Dolce Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
mvradulescu
mvradulescu  •  17 Iulie 2017, 09:04

Sunt de acord că gazetarii se reped la superlative, neglijând efectul negativ (în primul rând) asupra sportivului ! Însă nu poate fi contestat faptul că „juniorul” a pus suflet pe timpul întregii partide, iar dacă o ține tot așa și leagă mai multe meciuri reușite, laudele o să fie pe deplin justificate și în beneficiul calității competiției. Îi doresc succes !!!

6.6.6
6.6.6  •  17 Iulie 2017, 04:57

ascensiune? de unde pina unde, din pipera la caracal? ha ha ha ha ha astia de la fcsb sint prostii prostilor. ma e unul din cei mai tehnici jucatori din Romania da il tin pe tusa... ce aport are dica, aportul pestelui din cirlig? fcsb e ce am banuit ca va fi...aveti grija mare cu plzen ca sinteti in pericol rau de tot.

ortega
ortega  •  17 Iulie 2017, 03:25

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează