FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - CSM POLI 1-0

Eugen Neagoe, înfrângere la primul meci după 6 ani în Liga 1: "Egalul era mai corect"

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 octombrie 2016 22:38

Eugen Neagoe e dezamăgit de rezultatul din meciul cu CFR (scor 0-1) și crede că echipa sa merita să plece cu un punct de la Cluj. 

"Am urmărit atent Liga 1 chiar dacă am fost și în străinătate. Cred că azi am făcut un meci bun. În prima parte ei ne-au dominat, dar în repriza a 2-a cred că noi am preluat conducerea partidei.

Am avut 5 ocazii mari. Dar nu mai putem schimba nimic. Plecăm fără nimic de la Cluj. Ne-am dorit multe, asta cred că s-a văzut.

Din păcate nu am reușit să câștigăm. Ne dorim să jucăm mai ofensiv. Ne-am creat ocazii. Să ai 5 ocazii la un meci în deplasare, cu CFR, cred că înseamnă ceva.

Un rezultat de egalitate era mai corect. Băieții au fost admirabili în această săptămână, chiar dacă sunt problemele care sunt", a zis Eugen Neagoe la LookTV.

Neagoe este cel de-al 100-lea nume de antrenor principal care sta pe banca unei echipe din Liga 1 in ultimii 4 ani (2012/13-prezent)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
blatistu49
blatistu49  •  15 Octombrie 2016, 00:39

da cfrul aavut 10 ocazii si iasiul 5prostiii

sherlock
sherlock  •  14 Octombrie 2016, 23:13

Neagoe=Săndoi=nici nu pot fi numiţi antrenori.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează