FOTBAL  »  Superliga  »  CSM POLI IAŞI - ASA TÂRGU MUREŞ 0-0

Eugen Neagoe n-a gustat urcările în careu ale lui Grahovac: "I-am spus să nu mai facă asta, dar nu m-a auzit. Putea să ne coste"

FOTO: ALEX NICODIM
FOTO: ALEX NICODIM

Articol de GSP - Publicat luni, 24 aprilie 2017 19:55

Deşi echipa sa a terminat turul play-out-ului neînvinsă, Eugen Neagoe, antrenorul lui CSM Poli Iaşi, s-a arătat dezamăgit de egalul obţinut de ieşeni în meciul cu ASA Târgu Mureş, scor 0-0.

 "Ştiam că va fi un joc dificil, am spus-o înainte de meci. S-a adeverit acest lucru.

E bine că am rămas neînvinşi, avem opt meciuri fără înfrângere. Am avut ocazii mari de a marca, dar ne-am precipitat, trebuia să fim mai inspiraţi. 

I-am felicitat pe băieţi după joc, merită acest lucru. Am jucat pe un teren greu, vremea a fost cum a fost în ultimele zile. Am încercat să construim, după aspectul jocului cred că meritam să câştigăm.

Grahovac a mers la două faze fixe. La prima i-am spus să meargă în careul advers, la a doua l-am sfătuit să rămână în propriul careu, dar se pare că nu m-a auzit. Putea să ne coste această eroare a lui.

Am avut mai multe ocazii în prima repriză, dar jucătorii de acolo din faţă n-au luat cele mai bune decizii în careul lor", a spus Eugen Neagoe, la Look TV.

CSM Poli Iaşi a încheiat la egalitate partida cu ASA Târgu Mureş, scor 0-0, şi a terminat neînvinsă turul play-out-ului (AICI ai detalii despre partidă)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
alexbarosanu
alexbarosanu  •  24 Aprilie 2017, 22:14

penal! o rusine de meci!

id45
id45  •  24 Aprilie 2017, 21:20

Al doilea meci in care arbitrii si-au facut jocul . Cumva acestia joaca la pariuri ? Daca nu ma credeti revedeti jocurile ! Nu ca Iasul a jucat grozav dar sa nu va bateti joc de munca unor oameni ! Felicitari , Banel ... pentru prestatie !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează