FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - SEPSI SFÂNTU GHEORGHE 2-2

Eugen Neagoe, nemulțumit după egalul lui Sepsi de la Timișoara: "Nu e prima oară când se întâmplă asta"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 02 aprilie 2018 22:44

Eugen Neagoe, antrenorul lui Sepsi, a trasat concluziile după remiza reușită de Sepsi pe terenul lui ACS Poli Timișoara, scor 2-2. 

"Era bine să câștigăm, dar la cum am jucat în prima repriză nu meritam acest lucru. La pauză am schimbat, am încercat să facem mai mult presing. Am reușit să marcăm două goluri, am avut și o bară, dar am primit gol în minutul 90. 

Și etapa trecută am primit gol în prelungiri. Sunt greșelile noastre. Vom face tot ceea ce depinde de noi să nu le mai repetăm. Nu mi-a plăcut cum am jucat în prima repriză, dar am evoluat mult mai bine în repriza secundă.

Nu e prima oară când se întâmplă să avem foarte multe ocazii în meciurile din deplasare și să nu reușim să câștigăm.

Mai sunt destule etape, din păcate noi nu reușim să învingem. Cred că putem aduna mai multe puncte, dar vom munci în continuare și vom încerca să nu mai repetăm greșelile pe care le-am făcut", a declarat Eugen Neagoe, la Look TV. 

CLASAMENT PLAY-OUT

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ludasmatyi
ludasmatyi  •  03 Aprilie 2018, 12:56

Principalul vinovat este Neagoe !! Cine alcatuieste echipa ??? Sta ca un mielus la marginea terenului,si nu vede ce se intampla pe gazon.Ori nu vrea sa coordoneze echipa ori nu este priceput !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează