FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - SEPSI 1-0

Eugen Neagoe, nervos după înfrângerea cu Craiova: "Asta mă doare cel mai mult"

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 februarie 2018 22:34

Eugen Neagoe, tehnicianul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, a fost extrem de dezamăgit după eșecul suferit de echipa sa pe terenul lui U Craiova, scor 0-1. 

"Am făcut un joc tactic foarte bun, i-am blocat bine pe Gustavo, Băluță și Mitriță. Plecăm fără puncte, dar lăsăm o impresie bună. Jucătorii au luptat până la capăt, au alergat după fiecare minge. Dacă marcam înainte de pauză, puteam să plecăm de aici cu toate punctele. 

Asta mă doare cel mai mult: sunt foarte supărat că am primit acel gol din fază fixă. Păcat de efortul fantastic depus de noi și de jocul bun.

Ne așteaptă un meci greu cu Chiajna, vom încerca să ne recuperăm și să jucăm mai bine decât am făcut-o în această seară.

Totdeauna mi-a fost dificil să înfrunt Universitatea Craiova, dar viața m-a dus și în alte locuri și a trebuit să fac asta. Nu mi-e ușor. Am făcut parte din acea generație fantastică care a cucerit ultimele trofee pentru Universitatea Craiova.

Mi-aș fi dorit ca Sepsi să câștige în această seară, iar Craiova să ia campionatul. Merită asta, au jucători buni și niște suporteri fantastici", a declarat Eugen Neagoe, la TV Telekom Sport.

"Din păcate, am ieșit cu zero puncte din acest meci. Craiova e o echipă foarte bună. Ne pare rău că am luat gol din lovitură liberă, dar asta e, trebuie să ne gândim acum doar la meciul următor, cu Chiajna. M-am integrat bine aici, mă simt bine, toți jucătorii noi trebuie să lupte pentru evitarea retrogradării.

Nu regret că n-am venit la Craiova. Din păcate, nu am putut să vin la Craiova liber de contract. Momentan, mă gândesc doar la Sepsi, vedem ce va fi în vară"
Ousmane Viera, Sepsi Sfântu Gheorghe, la Look TV

Vezi aici cronica partidei U Craiova - Sepsi 1-0

MECIURILE ETAPEI A 24-A

Vineri: ACS Poli - Voluntari 2-3 Detalii AICI, Astra - Gaz Metan 4-3 Detalii AICISâmbătă: Juventus - Viitorul 0-1 Detalii AICI / FCSB - CFR 1-1 Detalii AICIDuminică: Craiova - Sepsi 1-0Luni: 19:00 Iași - Botoșani / 20:45 Chiajna - Dinamo

CLASAMENT

cfr1

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (4)
gintonic
gintonic  •  12 Februarie 2018, 10:22

mda, meritau covasnenii un egal(?!)..., mai ales ca echipei CSU Craiova i s-a refuzat un penalty clar si un caronas rosu la faza cu Burlacu!... Chiar daca a jucat mai slab ca de obicei, Craiova a bagat-o in ate (cu o lovitura libera executata inteligent de Gustavo), iar penalty-ul acela a fost vazut de TOATA LUMEA !... (comentator TV, moderatori, specialisti arbitraj, etc) mai putin doi "ne-simtiti": tristul arbitrul si tupeistul Neagoe Geana !... Sepsi o sa faca puncte destule atunci cand conteaza, cu echipele contracandidate la retrogradare, in play-out!

tihi
tihi  •  12 Februarie 2018, 09:24

Felicitari echipei SEPSI OSK si antrenorului!! Ati jucat mult peste alte echipe din campionat.Oltenii s-au chinuit,ati fi meritat macar un egal.Nu va lasati,meritati sA ramaneti in primul esalon!! SUCCES !!

10204668020403676
Moise Doru  •  12 Februarie 2018, 08:39

Au jucat curajos!!!MERITAU UN EGAL!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close