FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - CSM POLI IAȘI 0-1

Eugen Neagoe o ironizează pe Steaua după golul incredibil al lui Golubovici: "Antrenorul de acolo, Gigi Becali, nu poate să le facă pe toate"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 06 martie 2017 21:33

Eugen Neagoe, antrenorul lui CSM Poli Iași, s-a declarat mulțumit de jocul echipei sale, care a reușit azi prima victorie de după reluarea campionatului, scor 1-0 pe terenul lui FC Voluntari, dar nu a uitat să-l înțepe pe Gigi Becali, finanțatorul Stelei fiind cel care a orechestrat plecarea lui Golubovici de la echipa roș-albastră. 

"Chiar i-am spus înainte de joc lui Bojan că va marca, am simțit că el va câstiga jocul. Mă bucur pentru el, este un jucător valoros, a avut o execuție extraordinară.

Steaua, știți și dumneavoastră, are un antrenor foarte mare, foarte valoros. Si aici mă refer la Gigi Becali. Acolo, el s-a antrenat cu altă persoană. Gigi nu poate să le facă nici el pe toate.

Cred că Golubovici va reveni la forma pe care a avut-o inainte de a pleca la Steaua", a spus Eugen Neagoe, la TV Dolce Sport.

CSM Poli Iași a obținut prima victorie din 2017, triumfând în deplasarea de la FC Voluntari, scor 1-0, grație golului de generic reușut de Bojan Golubovici.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  07 Martie 2017, 09:46

Ai prins glas '***'. Dupa 4 meciuri de ***, esti 'acid' la primul rezultat + obtinut cu o comuna suburbana.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

974595099240315
Vasile Lascar  •  07 Martie 2017, 07:17

Cu talc si inteligenta Eugen Neagoe i-a dat o replica splendida becalului, care a distrus steaua...!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează