FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Eugen Trică a fost făcut praf de un jucător adus de el la CFR Cluj: "Şi-a bătut joc de mine şi de familia mea"

Articol de GSP - Publicat marti, 10 februarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 10 februarie 2015 16:25

Eugen Trică a preluat-o pe CFR în această iarnă, după ce tehnicianul s-a despărţit de Juventus Colentina. Cînd a plecat de la formaţia bucureşteană din liga a treia acesta l-a luat cu el şi pe golgheterul acestora, Sergiu Arnăutu, 24 de ani.

Atacantul şi-a reziliat contractul cu Juventus Colentina, însă în cele din urmă n-a mai primit nici un contract din partea ardelenilor, deşi Eugen Trică îi promisese acest lucru.

"Atunci cînd s-a dus la CFR, domnul Eugen Trică m-a sunat şi m-a întrebat dacă vreau să merg la Cluj! Am răspuns pozitiv, era şansa mea să revin în Liga I, nu oriunde, ci la echipa de pe locul 2. Ne-am înţeles şi la contract, urma să semnez cînd ajungeam la Cluj. După 3-4 zile cînd am ajuns acolo, antrenorul mi-a spus că este foarte posibil să se întoarcă Tade, Dore, Chanturia plus Gueye şi că din momentul acesta îmi va fi foarte greu să mai prind echipa.

I-am răspuns: «Mister, dar mi-aţi promis că vin aici şi voi şi jucătorul CFR-ului, dacă nu mă mai vreţi, eu nu mai am unde merge!» Mi-a răspuns să stau liniştit că, dacă nu am unde merge, voi fi jucătorul CFR-ului pînă în vară şi voi semna contractul după cantonament. Ajunşi în cantonamentul din Croaţia, am avut din nou o discuţie pe tema aceasta, mi-a spus că ar fi mai bine pentru mine să merg undeva unde să joc, poate chiar înapoi la Juventus.

După toate aceste discuţii, a apărut şi problema cu interzicerea dreptului de a mai transfera jucători şi depunctarea. Eu nu am plecat de la CFR că a apărut problema cu depunctarea, am plecat înainte de asta, că Trică mi-a spus că nu am unde să joc. Trageţi concluziile, omul şi-a bătut joc de mine şi de familia mea, nu s-a gîndit că am un copil acasă, nu l-a interesat că eu rămîn fără echipă. Am înţeles că a încercat să vorbească pentru mine la Slatina, dar asta nu e important pentru mine, la ceea ce mi-a făcut", a declarat atacantul pentru saptamana.net.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
salaaurel
salaaurel  •  11 Februarie 2015, 16:02

Olteanul tot oltean rămâne,ori te minte ,ori te inseala.

manty_one
manty_one  •  10 Februarie 2015, 21:32

nu e prima oara cand cuffuritii isi bat joc de un om...aceasta echipa o sa dispara asa cum a aparut,vor ramane doar o amintire urata!!

valiza.epo
valiza.epo  •  10 Februarie 2015, 20:01

Daca baiatul era golgeterul celor de la Colentina, nu mai e primit inapoi?! Dau aia cu piciorul unul golgeter care nici nu are nevoie de acomodare cu echipa?! Sa fim seriosi. Trica l-a vrut, probabil, la Cluj dar, poate, nu stia situatia reala de la club. Daca raman cei enumerati, acest baiat nu are ce cauta la Cluj.Doar daca nu vrea sa viziteze frumosul oras de pe Somes.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează