FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - PANDURII 0-4

Eugen Trică, supărat pe jucători după umilinţa cu Pandurii: "M-a deranjat atitudinea! Îmi cer scuze fanilor"

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 martie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 01 martie 2015 20:18

Antrenorul lui CFR Cluj, Eugen Trică, e foarte supărat pe atitudinea jucătorilor si din meciul pierdut clar cu Pandurii, 0-4. Totuşi, tehnicianul speră ca echipa să-şi revină pînă la jocul de miercuri din Cupa României cu U Cluj. 

"Vreau să felicit Pandurii pentru acest joc. Vreau să-l felicit pe Edi, a aşezat jucătorii perfect. Îmi cer scuze suporterilor, trebuie să ne revenim cît mai repede, jucăm cu U Cluj miercuri.

M-a deranjat atitudinea jucătorilor mei. Azi n-am avut nici un fel de atitudine. Nu mi-a plăcut reacţia jucătorilor de după primul gol. Din cauza asta sînt supărat. Asta este! Nu mă gîndesc la acea depunctare.

Mă supără faptul că venim după un joc bun, în care am jucat 75 de minute în 10 oameni", a spus Eugen Trică după meci.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  02 Martie 2015, 12:53
Postat de bitchstewie pe 02 Martie 2015, 02:59

care fani, trica fara frica? cufuricii astia erau 20-30 de insi in tribuna cand furau titluri pe banda rulanta, d-apoi acum cand sunt la matineu si se desfiinteza curand? =)))))))

Pai "fanii cefureu" ii poti urca linistit pe toti intr-o masina cu 5 locuri (cu tot cu sofer). Sigur, pe clone pe aici pe jesepeu par mai multi.......labinelul are cel putin vreo 200 de clone...

steauaucl
steauaucl  •  02 Martie 2015, 09:13
Postat de afc13 pe 01 Martie 2015, 20:46

Pe Trica!!! Pe Trica!!! Esti de liga judeteana!!! Nu jucatorii sunt de vina ci antrenorul!!!

ce zici de varianta asta ...?? si trica si jucatorii ??? e greu acum cand nu va mai ajuta nimeni nu ??? ce zmei erati o data pe aici... acum cand trebuie sa platiti pentru tot ce ati furat sunteti ciocu mic !!!!

steauaucl
steauaucl  •  02 Martie 2015, 09:10
Postat de goggu pe 01 Martie 2015, 20:57

gata, s-a terminat. se reorienteaza samantarii, chefere dispare

multi din ei vor trece de partea lui U Cluj ...arpy a platit pe multi din ei sa formeze o galerie sa aiba si cfr public ...dar atunci cand plaesti pe cineva sa te iubeasca ...dragoste cu bani nu se poate !!! cfr a fost inca de la infintare echipa ungurilor...deaceea arpy a vrut sa mute echipa in ungaria...acolo au mai multe sanse..aici au furat destul acum e timpul sa plateasca !!!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează